Nieuws
21 september 2023

Parel van Zuid: heerlijk wonen aan de Zaan in Wormerveer. Zaterdag 30 september: open huis

Alsof het er altijd al heeft gestaan, daar aan de oevers van de Zaan in Wormerveer: zo mooi gaat nieuwbouwproject Parel van Zuid in de omgeving op. Bij het ontwerp is dan ook op een fantastische manier rekening gehouden met de rijke historie van de Zaan. Het project, met gezinswoningen en appartementen in allerlei varianten, is volop in verkoop. Ontdek er meer over tijdens het open huis op zaterdag 30 september.

Parel van Zuid: gezinswoningen en appartementen aan de Zaan in Wormerveer

Als de bouw klaar is, is Parel van Zuid een prachtige toevoeging langs de Zaan en een lust voor het oog voor bewoners, buren en voorbijgangers. Het project bestaat uit een aaneenschakeling van panden, die statig en stijlvol zijn, speels of juist stoer. Wat ook de uitstraling is, het karakter is Zaans. Dat merk je aan de vrolijke kleuren, het houtwerk aan sommige gevels en de pakhuis-achtige uitstraling van andere gevels. Achter die gevels gaan 6 gezinswoningen en 16 appartementen en penthouses schuil. Bijna geen woning is hetzelfde en de woonoppervlaktes lopen uiteen van 36 tot maar liefst 187 vierkante meter. De prijzen variëren van 219.000 tot 635.000 euro (v.o.n.). Er is dus voor elk wat wils.

Comfortabel en energiezuinig wonen

Aan de buitenkant lijkt het straks of de panden er al decennia staan. Toch profiteren de kopers van alle voordelen die horen bij een nieuwbouwwoning. Alles is nieuw, onderhoudsarm en voldoet aan de hedendaagse regelgeving. De woningen zijn daarnaast zeer energiezuinig dankzij goede isolatie en de toepassing van een bodemwarmtepomp. Een extra bonus is daarbij het comfort van vloerverwarming en vloerkoeling.

Buitenruimte(s), daktuin en eigen parkeerplaats

Alle woningen hebben één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een (Frans) balkon, een loggia of een dakterras. Ook parkeren is geen probleem. Op het overdekte binnenterrein is ruimte voor fietsen. En onder de groen ingerichte daktuin is voor elke woning een eigen overdekte parkeerplaats beschikbaar. Hiervandaan loop je eenvoudig naar je eigen woning. En bevindt die zich op de eerste, tweede of derde verdieping, dan pak je de lift of loop je via de daktuin naar je appartement.

Winkels, horeca, trein en natuur binnen handbereik

Als je Wormerveer woont, heb je het getroffen. Mensen uit de omgeving weten heel goed hoe mooi en fijn het wonen aan de Zaan is: lekker rustig, met verschillende mooie natuurgebieden in de omgeving, en toch alle voorzieningen binnen handbereik. Iets verderop langs de Zaan vind je bijvoorbeeld de Zaanbocht, een straat met een rijke geschiedenis en allerlei winkels, restaurants en cafés. Echt de moeite waard om even naartoe te wandelen. Ook het station van Wormerveer ligt op loopafstand. De trein brengt je in 20 minuten naar Amsterdam Centraal. Liever met de auto op pad? Wormerveer ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen A8, A9 en A7. Amsterdam is in grofweg een kwartier bereikbaar. Haarlem, Alkmaar en het strand liggen op nog geen halfuur met de auto.

Kom naar de open dag op zaterdag 30 september

Wil je weten wat je kunt verwachten van een woning in Parel van Zuid? Kom dan naar het open huis op zaterdag 30 september, tijdens de NVM Open Huizen Dag. Tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom in Grand Café Batavia 1894 aan de Veerdijk 39 in Wormer. Daar staat het verkoopteam voor je klaar om je te informeren over het project en al je vragen te beantwoorden. Vanaf het prachtige terras aan de Zaan kun je hier meteen je nieuwe uitzicht op je laten inwerken. Voor meer informatie en voor het nog beschikbare woningaanbod kun je kijken op de projectsite: www.parelvanzuid.nl. Daar vind je ook deze 3D-tour van het project.

Bekijk overzicht