• Over het project:

  Woonveld Orangerie

 • 26 woningen
  26 beschikbaar
  waarvan 26 in optie
 • Woningsoort
  Appartement
 • Woonoppervlakte
  46m² - 189m²
 • Prijs
  v.a. € 320.000 - € 1.197.500

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop
14 oktober 2021

Appartementen op een landgoed, naast een natuur- en recreatiegebied, op fietsafstand van Haarlem en Heemstede. Ontdek het nieuwbouw appartementencomplex Orangerie op Landgoed Wickevoort, nabij dijkdorp Cruquius, even ten zuiden van Amsterdam. Het gaat om een studio, 23 appartementen en twee penthouses. De prijzen beginnen bij 320.000 euro (v.o.n.). De inschrijving is gestart en sluit op 15 november (2021).

Volop keuze in Orangerie: 23 appartementen, 1 studio, 2 penthouses

Orangerie wordt een kleinschalig en licht U-vormig appartementengebouw, met een fraaie binnentuin. Het aanbod ziet er als volgt uit:

 • Studio (circa 45 vierkante meter). Koopsom: 320.000 euro (v.o.n.).
 • Appartementen (van circa 110 tot circa 130 vierkante meter). Koopsom: van 605.000 tot 747.500 euro (v.o.n.).
 • Penthouses (circa 190 vierkante meter). Koopsom: 1.197.000 euro (v.o.n.).

Alle woningen worden fraai afgewerkt met onder meer verdiepingshoge deuren, een of twee complete badkamers, een luxe SieMatic keuken, vloerverwarming en vloerkoeling. De ramen aan de zonzijde krijgen elektrisch bedienbare screens. Alle appartementen hebben ruimte buitenruimtes, waar het heerlijk genieten is. De penthouses hebben zelfs rondom terrassen, die je een schitterend uitzicht over de omgeving bieden. Bij het betreden van het gebouw kom je binnen in de subtropische binnentuin. In de garage onder het gebouw bevinden zich privé parkeerplaatsen en aparte bergingen. Bij elk appartement hoort één parkeerplaats, bij de penthouses zelfs twee. De parkeerplaatsen koop je er apart bij.

Van je appartement jouw ‘thuis’ maken met woonexperts van Homestudios

Om van je appartement ook echt jouw thuis te maken, kun je terecht bij de woonexperts van Homestudios. Eerst online, zodat je ontdekt wat er allemaal mogelijk is bij de inrichting en afwerking, en voor inzicht in de kosten. Daarna fysiek, in het Experience Center van Homestudios. Daar kun je voor bijvoorbeeld je keuken, badkamer, wandafwerking en vloeren de keuzes maken die bij jou persoonlijke smaak passen. En uiteraard ook voor de inrichting. Op de website van Homestudios wordt stap voor stap uitgelegd hoe het werkt.

Nu in verkoop. Inschrijven tot en met 15 november

Heb je belangstelling voor een studio, appartement of penthouse in Orangerie? Schrijf je dan nu in via de projectsite. Maak hiervoor eerst een account aan via deze pagina. Je vult je gegevens in, waarna je een mail ontvangt die je moet bevestigen. Vervolgens kun je in je persoonlijke omgeving het inschrijfformulier invullen en opsturen. Daar vind je ook andere verkoopdocumentatie. De inschrijfperiode sluit op maandag 15 november (14.00 uur). Wil je je eerst meer oriënteren. Op de projectsite staat alle informatie over Wickevoort en Orangerie.

Landgoed Wickevoort: duurzaam en energieneutraal wonen tussen volgroeid groen

Duurzaamheid en volwassen groen zijn belangrijke uitgangspunten bij de ontwikkeling van Landgoed Wickevoort. Alle woningen in dit bijzondere woonlandschap worden energieneutraal, mede dankzij uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. Daarnaast delen en beheren de bewoners bepaalde voorzieningen. Zo is er een verzamelpunt voor pakjes, zijn er deelauto’s en is er eigen, Wickevoorter gereedschap. En via de Wickevoorter Community app kunnen bewoners samen activiteiten organiseren. Ondersteund door de Wickevoorter beheervereniging, met een eigen parkbeheerder, worden de bewoners ook betrokken bij het beheer van de woonomgeving. De landschapsarchitect van Wickevoort heeft grote zorg aan die omgeving besteed, door haar in te passen in het bestaande landschap en door volwassen groen zo veel mogelijk te behouden.

Landgoed Wickevoort: wonen in het groen, nabij idyllisch dijkdorp Cruquius

Landgoed Wickevoort is circa 56 hectare groot. Dat is ongeveer vergelijkbaar met zo’n 100 voetbalvelden. Dit unieke, groene woongebied ligt bij het idyllische dijkdorp Cruquius, ten zuiden van Amsterdam, op fietsafstand van Heemstede, Haarlem en Hoofddorp. In Wickevoort is al veel volwassen groen aanwezig. Hier ligt namelijk het oudste ‘bos’ van de Haarlemmermeer, een ‘bosgordel’ die de deelgebieden (woonvelden) van Landgoed Wickevoort met elkaar verbindt. Nog meer groen: Wickevoort grenst aan natuur- en recreatiegebied De Groene Weelde en de Haarlemmermeersche Golfclub. Op het landgoed komen niet alleen woningen. Het is ook de plek waar zorglocatie Cruquiushoeve is gevestigd. Verder zijn er al talrijke voorzieningen, zoals Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, kleinschalige horeca, een buurtwinkeltje, ruiterpaden en mooie wandel- en fietsroutes.


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.