Ontdek nieuwe stadswijk NDSM in Amsterdam Noord met interactieve 3D-maquette

Ontdek nieuwe stadswijk NDSM in Amsterdam Noord met interactieve 3D-maquette
16 september 2021

Hoe gaat de nieuwe stadswijk NDSM in Amsterdam Noord eruitzien? Wat zijn de actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten? En hoe is de ligging ten opzichte van elkaar en vooral ten opzichte van het IJ? Op deze en tal van andere vragen krijg je een helder antwoord dankzij de NDSM Explorer, een interactieve 3D-maquette die BMB ontwikkeling, Reggeborgh Vastgoed en Nanopixel hebben ontwikkeld. Bekijk de NDSM Explorer hier.

3D-maquette NDSM: actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten

Actuele projecten op NDSM zoals Pontkade I, II en III, BinnenDok en Nautisch NDSM zijn op tablet, laptop, desktop en mobiel te volgen via deze NDSM Explorer. Om een realistisch beeld te kunnen geven, is ervoor gekozen om ook de toekomstige projecten globaal vorm te geven. Deze zijn met indicatieve bouwvolumes in de 3D-maquette te zien. Bij het kopen van een woning draait het voor potentiële kopers vooral om de locatie en de omgeving. Vragen als ‘Hoe gaat de buurt eruit zien?’, ‘Is de buurt goed bereikbaar?’, ‘Is er natuur in de omgeving?’ en ‘Hoe zit het met voorzieningen als winkels en horeca?’, zijn voor kopers belangrijk in hun afweging.

Inschrijven voor woning van je voorkeur

Met de interactieve 3D-maquette kun je de nieuwe wijk op meerdere niveaus ontdekken. De maquette geeft informatie over het gebied, de verschillende deelplannen, het actuele woningaanbod en de (wijk)voorzieningen. Door het gebied en de woningen compleet in kaart te brengen, krijg je een eerste live beleving. Het actuele woningaanbod wordt in 3D, met 360 graden beelden, foto-realistische weergaven en (drone)video’s gepresenteerd. Als je via deze maquette belangstelling hebt gekregen voor een woning, dan kun je je online inschrijven met een persoonlijk account. De persoonlijke verkoopgesprekken en de uiteindelijke verkoop vinden plaats vanuit het eigen NDSM-verkoopkantoor op de NDSM-werf. Hierbij behoort een locatiebezoek – voor de werkelijke beleving op locatie – tot de mogelijkheden.

Start verkoop appartementen Nautisch NDSM in aantocht

Ook het nieuwste project op NDSM, Nautisch NDSM, is opgenomen in de NDSM Explorer. Dit nieuwbouwproject komt tegenover de Amsterdam Marina aan het IJ. Nautisch NDSM bestaat uit vijf woongebouwen, een kantoor, parkeervoorzieningen voor bewoners en een groene binnentuin die bijdraagt aan een natuurinclusieve stad. Op de begane grond komen commerciële ruimtes, horeca en terrassen. De verkoop van de eerste 47 appartementen start naar verwachting in de tweede helft van oktober. De 3D-maquette wordt in de komende maanden en jaren gefaseerd uitgebreid met nieuwe projecten.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.