Nieuws
2 maart 2023

Wonen op z'n New Yorks. Ontdek New Brooklyn in Almere, tijdens Come & See inloopevent (zaterdag 11 maart)

Ruimte, vrijheid, groen en een echte urban sfeer … De nieuwe stadswijk New Brooklyn in Almere Poort heeft het allemaal. Geïnspireerd op de bekende wijk in New York vind je hier duurzame nieuwbouwwoningen met een uitgesproken architectuur. Denk aan robuuste herenhuizen met karakteristieke erkers en trappen naar de voordeur, aan geweldige stadsappartementen en aan brede straten met hoge bomen. En dat alles op steenworp afstand van het station en de A6. Ontdek alles over deze inspirerende plek tijdens het Come & See inloopevent op zaterdag 11 maart tussen 11.00 en 13.00 uur. 

New Brooklyn: levendig en rustig. Nog woningen beschikbaar vanaf 320.000 euro (v.o.n.)

New Brooklyn wordt een stoere plek met alles wat je nodig hebt om te wonen, werken, sporten, ontspannen en spelen. Een buurt die leeft en tegelijkertijd rust uitstraalt. De nieuwe wijk in Almere Poort is volop in aanbouw. De laatste woningen en appartementen zijn nu te koop en worden vanaf eind dit jaar (2023) opgeleverd. Je kunt hier dus al snel wonen. Het nog beschikbare woningaanbod bestaat uit:

  • twee- en driekamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 57 tot 98 vierkante meter en prijzen van 320.000 tot 380.000 euro (v.o.n.);
  • drielaagse eengezinswoningen met woonoppervlaktes van circa 140 vierkante meter en prijzen vanaf 455.000 euro (v.o.n.);
  • vierlaagse eengezinswoningen met woonoppervlaktes van circa 156 tot 186 vierkante meter en prijzen vanaf 679.000 euro (v.o.n.).

Zaterdag 11 maart: Ontdek New Brooklyn tijdens Come & See inloopevent

Wil jij weten hoe de wijk New Brooklyn eruit gaat zien, welke woningen nu beschikbaar zijn en of het financieel haalbaar is voor jou om in New Brooklyn een woning te kopen? Kom dan op zaterdag 11 maart naar het Come & See inloopevent. Dan beantwoordt het verkoopteam al je vragen over de laatste woningen en appartementen. Ook kun je de maquette bekijken en in gesprek gaan met financieel adviseurs. Je bent tussen 11.00 en 13.00 uur welkom.

  • Locatie: Projectbureau New Brooklyn.
  • Duitslandstraat 89, Almere.
  • 11.00-13.00 uur.

Ben je van plan naar het Come & See inloopevent te komen? Meld je dan aan via deze link. Of via de knop onderaan dit artikel.

Direct meer weten over New Brooklyn? Neem contact op met de makelaar

Wil je nu al meer weten over wonen in New Brooklyn? Bekijk dan de projectsite of neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars: Brockhoff Makelaars (020-5437375 of nieuwbouw@brockhoff.nl) of Makelaardij Van der Linden (036-5330077 of nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl).

Bekijk overzicht