Nieuws
15 januari 2020

Nu in verkoop: fase 2 iconisch Sluishuis, aan het IJ in Amsterdam. Ontdek het aanbod tijdens verkoopevent op 22 januari

Exclusief wonen in een iconisch gebouw aan en ‘zwevend’ boven het IJ. Het kan in Sluishuis in Amsterdam IJburg. Sluishuis krijgt 442 huur- en koopappartementen, in een oplopende en carré-vormige bebouwing rondom een binnenhaven. Uniek is dat je onder de woningen door naar die binnenhaven kunt varen. Fase 2 is nu in verkoop. Op woensdag 22 januari kom je alles over het aanbod te weten tijdens een verkoopevent.

Sluishuis, fase 2: exclusieve appartementen in Amsterdam IJburg

Net als fase 1 krijgt fase 2 van Sluishuis een mix van exclusieve appartementen met steeds andere vormen en afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht verschillen per woning. Ondanks die grote variatie zijn er diverse woningtypen te onderscheiden: Specials (unieke woonruimtes, in het carré), Cantilevers (met een spectaculair oplopende vloer en een schitterend uitzicht over de binnenhaven of het IJ), Terrace appartementen (met een riante buitenruimte) en een- of tweelaagse Penthouses. Fase 2 telt twintig woningen, met woonoppervlaktes van circa 40 tot ongeveer 211 vierkante meter. De woningen bevinden zich op de tweede tot en met de tiende verdieping en hebben allemaal een buitenruimte. De prijzen beginnen bij 323.573 euro (v.o.n.) en lopen op tot 1.504.567 euro (v.o.n.). De online inschrijving voor fase 2 is bezig. Op korte termijn gaan ook de waterkavels rondom Sluishuis, voor bijzondere woonboten, in verkoop.

Woensdag 22 januari: verkoopevent Sluishuis fase 2

Op woensdagavond 22 januari organiseert ontwikkelcombinatie VORM/BESIX een verkoopevent voor fase 2. Dit verkoopevent vindt plaats aan de Haringbuisdijk in Amsterdam. Je bent daar tussen 17.30 en 20.30 uur welkom. Je krijgt uitleg en informatie over het plan, de woningtypen, de prijzen, de beschikbare appartementen en de procedures. Ook is er een maquette te zien. Verder krijg je de verkoopbrochure uitgereikt en zijn er rondleidingen over de bouwplaats. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Je hoeft je niet voor dit verkoopevent aan te melden.

Bekijk de video over de appartementen in Sluishuis, fase 2:

Vanuit je appartement naar de binnenstad varen. En terug

Behalve koop- en huurwoningen op, aan en boven het water vind je in Sluishuis straks ook winkels, horeca, een scenic walk (een wandelpad op hoogte) en een vogeleiland. Het levert een bijzondere woonomgeving op, die je vrijwel nergens anders vindt. Stel je eens voor. Je hebt zojuist op je terras in de zon ontbeten en wilt naar de binnenstad. Je gaat met de lift naar de begane grond, loopt de steiger van de binnenhaven op en vaart met je eigen bootje weg, onder de appartementen door. Je vaart naar de binnenstad, geniet van de zon en van de gezelligheid op de kade. En als je terugkeert, drink je nog even een drankje op de steiger van Sluishuis.

Bekijk overzicht