Notting Hill Six: nieuw aanbod appartementen in Hyde Park, vanaf 324.500 euro

Notting Hill Six: nieuw aanbod appartementen in Hyde Park, vanaf 324.500 euro
16 september 2021

Weer goed nieuws vanuit Hyde Park, de nieuwe stadswijk in Hoofddorp, onder de rook van Amsterdam. Daar is weer nieuw woningaanbod in verkoop gegaan. Het gaat om Notting Hill Six, een gebouw met 39 appartementen. De prijzen: vanaf 324.500 euro (v.o.n.).

Notting Hill Six: studio’s, appartementen en penthouse in Hyde Park

De fases in deelgebied Notting Hill volgen elkaar in hoog tempo op, omdat de verkoop als een speer gaat. Inmiddels is dus Notting Hill Six aan de beurt, met studio’s, twee- en driekamerappartementen en een prachtig penthouse met twee verdiepingen. Alle appartementen in ‘Six’ hebben het karakter van een loft. Ze zijn tamelijk diep en eenvoudig naar behoefte in te delen. Wonen aan de tuinzijde en slapen aan de galerijkant? Kan. Maar het kan ook andersom! Om maar eens twee voorbeelden te noemen.

Hoogwaardige afwerking, maisonnettes op bovenste verdiepingen

De afwerking van de woningen in Notting Hill Six is hoogwaardig. Ze worden opgeleverd met een mooie keuken van Bribus en een moderne badkamer van Duravit sanitair en Porcelanosa tegelwerk. Bijzonder aan Notting Hill Six zijn de maisonnettes op de bovenste verdiepingen. Niet alleen het penthouse, maar ook diverse andere appartementen bestaan uit twee verdiepingen.

Kleurrijke binnentuin, extra balkons en tuintjes op de galerij

De galerij van Notting Hill Six bevindt zich aan de waterkant. De architecten hebben hem uitgebreid met extra balkons en tuintjes, waar u uw buren kunt ontmoeten. Aan de kant van de kleurrijke binnentuin heeft elk appartement bovendien een balkon over de volledige breedte van de woonkamer. Notting Hill Six is een in het oog springend gebouw. De uitstraling wordt versterkt door de voetgangersbrug die over het water naar de entree leidt.

Interesse? Maak een afspraak met het verkoopteam

Heeft u belangstelling voor een appartement in Notting Hill Six? Maak dan via deze link een afspraak met het verkoopteam op een tijdstip naar keuze. Het gesprek vindt plaats in het Hyde Park House, het informatiecentrum aan de Planetenweg 5 in Hoofddorp. Daar kunt u meteen de maquette van Hyde Park bekijken en in de modelwoningen een indruk krijgen van de ruimte en het afwerkingsniveau. Het Hyde Park House is van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 19.00 uur geopend.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.