Nog enkele riante villa’s beschikbaar in Elzenhove, in de Haarlemmermeerpolder. De bouw is gestart

Nog enkele riante villa’s beschikbaar in Elzenhove, in de Haarlemmermeerpolder. De bouw is gestart
2 november 2018

Riante villa’s tussen water, riet en elzensingels. Echt buiten wonen doe je in Elzenhove, een fraai nieuwbouwproject in de Haarlemmermeerpolder. Elzenhove ligt op een exclusieve en groene plek, op een steenworp afstand van het Haarlemmermeerse Bos. Tegelijkertijd woon je hier centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee en Hoofddorp. De bouw is begonnen. Er zijn nog enkele villa’s beschikbaar.

Elzenhove (Haarlemmermeerpolder): riante villa’s op grote kavels

Elzenhove krijgt zeventien villa’s op riante kavels. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes van circa 250 vierkante meter. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer met eetkeuken. De eerste verdieping is opgedeeld in vier slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Bij de grootste slaapkamer is bovendien ruimte voor een inloopkast of tweede badkamer. De zolder is daarnaast groot genoeg voor een royale vijfde slaapkamer, een atelier of een hobbyruimte. Je auto parkeer je in de inpandige garage. Of op het erf. Daar is zelfs ruimte genoeg voor twee parkeerplekken. De koopsommen van de nog beschikbare villa’s liggen tussen de 815.000 en 935.000 euro (v.o.n.). De woningen staan op kavels van 567 en 875 vierkante meter. Dit is eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht.

Heerlijk wonen tussen water, elzen en rietkragen

De villa’s staan in een hof, met elzensingels eromheen. Achter deze singels, het water en de rietkragen kun je straks heerlijk wonen en ontspannen. Elzenhove is toegankelijk via twee bruggen. Rij je daar overheen, dan hoef je de elzen maar te volgen en je bent thuis.

Bekijk hier een video met drone-beelden van de bouwlocatie van Elzenhove:

Elzenhove: bijzondere architectuur, geïnspireerd op de Haarlemmermeerpolder

Het landschappelijke karakter van de Haarlemmer­meerpolder is dé inspiratiebron voor het ontwerp van de villa’s. Dat merk je onder meer aan de rieten of leistenen daken. De nog beschikbare villa’s hebben een rieten dak. Kenmerkend is daarnaast de gebroken kap, waarbij de nok is gedraaid. Dat levert een bijzonder silhouet op. De verschillende groottes van de ramen versterken de eigenzinnige uitstraling alleen maar. Hoewel de kappen sterk afwijken van wat gangbaar is, is er voldoende plek voor zonnepanelen. Mede daardoor zijn de villa’s zeer energiezuinig.

Interesse? Vul het formulier in of bel de makelaar

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare villa’s? Vul dan het interesseformulier op de projectsite in. Het verkoopteam neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook bellen met Keijser & Drieman Makelaars in Hoofddorp: 023-5699020. Wil je meer weten over het nieuwbouwaanbod in de gemeente Haarlemmermeer? Kijk dan op de Haarlemmermeer-pagina op deze website.


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.