• Over het project:

  Waterrijk 5A1-West

 • 70 woningen
  70 beschikbaar
 • Woningsoort
  Vrijstaand
  Hoekwoning
  Appartement
  Rijwoning
  Twee-onder-één-kap
 • Woonoppervlakte
  112m² - 205m²
 • Prijs
  v.a. € 665.000 - € 1.585.000

Ervaar een nieuw gevoel van rijkdom in nieuwste fase Waterrijk 5A1 West (Weespersluis). Inschrijven t/m 26 juli

Ervaar een nieuw gevoel van rijkdom in nieuwste fase Waterrijk 5A1 West (Weespersluis). Inschrijven t/m 26 juli
15 juli 2021

Er komt weer nieuw woningaanbod aan in de geliefde nieuwbouwwijk Weespersluis bij Weesp. Het gaat om zeventig riante woningen in fase 5A1 West van deelgebied Waterrijk, ontwikkeld door Blauwhoed en Van Wijnen: vrijstaande villa’s, twee-onder-één-kapwoningen, bungalows, herenhuizen en appartementen. De prijzen beginnen bij 665.000 euro (v.o.n.). De inschrijving is donderdag 15 juli gestart.

Waterrijk: landelijk wonen aan het water

Een deel van de woningen in deze fase staat aan het water. De uitstraling is landelijk en geïnspireerd op de bouwstijl die je in meerdere dorpen langs de Vecht ziet. De variatie daarbinnen is enorm. Je vindt hier straks huizen met een romantische uitstraling (bijvoorbeeld dankzij rietgedekte kappen), maar ook met een modernere stijl. Romantisch of modern, het landelijke karakter zie je terug in onder meer grote dakvlakken, lage goten en het gebruik van lichte en natuurlijke materialen. De uitstraling van de woningen sluit goed aan bij het waterrijke polderlandschap in de omgeving. Steigers en veel groen nodigen uit tot een ontspannen buitenleven.

Waterrijk (Weespersluis): het hele jaar door een vakantiegevoel

Bootjes, steigers en bruggetjes zorgen er in Waterrijk voor dat je het water altijd optimaal beleeft. Daardoor heb je hier het hele jaar door een vakantiegevoel en geniet je volop van een heerlijk buitenleven. Bijzonder is dat je vanuit de wijk zo naar de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse Plassen vaart.

Interesse? Maak een account aan en schrijf je in

Heb je belangstelling voor een woning in Waterrijk fase 5A1 West? Kijk dan op de aanbodpagina van de projectsite. Via de ‘Mijn omgeving’ kun je je inschrijven voor de woning van jouw voorkeur. De inschrijving sluit op maandag 26 juli (20.00 uur). Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen. Bekijk hier de inschrijf- en toewijzingsprocedure.

Bekijk de video-impressie van Waterrijk, fase 5A1 (Weespersluis):

Weespersluis: een prachtig groen en waterrijk woonlandschap

Weespersluis is een prachtig groen en waterrijk woonlandschap nabij de oevers van de Vecht. Dit nieuwe woongebied ligt bij de historische vestingstad Weesp, op maar tien autominuten van Amsterdam. In Weespersluis komt ook een ‘centrum’ met een haven, winkels, een gezondheidscentrum en een strandje. Een groot deel van dit nieuwe woonlandschap is gereserveerd voor natuur en water. Er komen drie stadsparken, een groot landschapspark en, zoals gezegd, een grote waterplas (de Gouw).


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.