Nieuws
18 maart 2024

Narita: huurappartementen in Amsterdam Sloterdijk-Centrum. Definitieve huurprijzen bekend!

Wil jij een nieuwbouwappartement huren in Amsterdam? Schrijf je dan nu in voor nieuwbouwproject Narita in Amsterdam Sloterdijk-Centrum. De definitieve huurprijzen zijn bekend en de Pre-Rent is gestart. Je kunt via de projectsite je voorkeuren voor vijf appartementen aangeven (of aanpassen) en de benodigde documenten uploaden. Daarna worden de appartementen toegewezen. Naritaweg omvat 172 huurappartementen, met woonoppervlaktes van circa 48 tot zo’n 120 vierkante meter. De huurprijzen lopen uiteen van 1.300 tot 2.350 euro per maand, exclusief servicekosten.

Narita, Amsterdam: complete huurappartementen met fraaie afwerking

De huurappartementen van Narita hebben twee, tweeënhalf, drie of vier kamers en worden opgeleverd met een moderne keuken en badkamer. De keuken is een ingebouwde keuken van Novitelli met apparatuur van Whirlpool. Denk daarbij aan een combimagnetron, een inductiekookplaat met vier zones, een integreerbare afzuigkap, een koelkast met vriesvak en een vaatwasser. De indeling en grootte van de keuken verschillen per type appartement. De badkamer is in alle appartementen voorzien van tegelwerk tot het plafond en sanitair van Villeroy & Boch. Je hebt daarnaast een badkamermeubel met een enkele of dubbele wastafel, een spiegel met ledverlichting, een inloopdouche met glazen douchewand en een elektrische radiator.

Ook aan de muren hoef je niets te doen. Die zijn bij oplevering gestuct, voorzien van vliesbehang en wit gesaust. Als je de sleutel ontvangt, hoef je alleen nog maar de vloer te leggen en kun je gaan inrichten en wonen.

Energielabel A+ of A++: meer comfort, lagere energierekening

Je woont in Narita duurzaam en energiezuinig. De appartementen heb als voorlopig energielabel A+ of A++. Dat biedt veel comfort en scheelt, bij normaal verbruik, flink in je energierekening.

Narita: huurappartementen, commerciële ruimtes, parkeergarage en binnentuin

Behalve 172 huurappartementen krijgt het gebouw commerciële ruimtes. En boven op de ondergrondse parkeergarage komt een fraaie binnentuin, waar je je buren ontmoet en van de buitenlucht en de zon geniet. Dat laatste kan overigens ook thuis, op het balkon of terras van je eigen appartement.

Wonen in Amsterdam, nabij winkels, horeca en andere voorzieningen

Narita ligt nabij diverse voorzieningen, variërend van supermarkten tot trendy restaurants en van sportclubs tot gezellige cafés. Op fietsafstand liggen bovendien diverse parken, waaronder het Sloterpark (met de Sloterplas) en het Rembrandtpark.

Belangstelling voor een huurappartement in Narita? Doe mee met de Pre-Rent

Na de Interessefase, waarin belangstellenden konden aangeven naar welke vijf appartementen hun voorkeur uitgaat, is nu dus de Pre-Rent gestart. Als je al aan de Interessefase hebt meegedaan, kun je je voorkeuren nog aanpassen en heb je een streepje voor. Heb je de Interessefase gemist? Geen probleem, je kunt nu alsnog meedoen. Ga naar de projectsite, maak een account aan, geef je voorkeuren door en upload de benodigde documenten (zoals een werkgeversverklaring en loonopgave). Als je dat allemaal hebt gedaan en je voldoet aan de voorwaarden, dan maak je kans een appartement toegewezen te krijgen. Die toewijzing gebeurt nog vóór de volgende fase: de definitieve verhuur. Wie niet aan de Pre-Rent meedoet of daarin geen appartement krijgt toegewezen, kan zich tijdens de definitieve verhuur inschrijven voor de nog resterende appartementen.

Bekijk overzicht