Nieuws
12 juli 2019
Mooi buiten wonen in Vliervelden, Almere Oosterwold. Nog een paar appartementen beschikbaar

Prachtig wonen naast de akker van de boer, met uitzicht op koeien, weilanden en een bos. Het kan in Het Poortgebouw op het boerenerf Vliervelden aan de Goudplevierweg in Almere Oosterwold. Van de 21 appartementen in dit duurzame gebouw zijn er nog een paar beschikbaar. De bouw is volop bezig. De verwachte oplevering is in het najaar van 2020.

Appartementen op begane grond met riante veranda

Twee van de nog beschikbare appartementen bevinden zich op de begane grond. Bijzonder aan deze woningen is (onder meer) de tien meter brede veranda en de heerlijke tuin op het zuidwesten. Maar je hebt niet alleen een riante buitenruimte, maar ook flink wat woonruimte. Het ene appartement (bouwnummer 2) wordt 123 vierkante meter groot en heeft een koopsom van 442.000 euro (v.o.n.). Het andere appartement (bouwnummer 3) wordt 111 vierkante meter groot. De prijs daarvan is 427.800 euro (v.o.n.). Beide appartementen krijgen drie fijne slaapkamers, een ruime badkamer, een separaat toilet en meer dan voldoende bergruimte.

Meerlaagse appartementen (maisonnettes) met speelse inrichting

Behalve die twee appartementen zijn er ook nog bijzondere maisonnettes te koop. Beide maisonnettes hebben een entree op de eerste verdieping. Bijzonder is de prettige, speelse inrichting door de schuin oplopende plafonds over twee verdiepingen. Je balkon ligt op het zuidwesten. De hele dag heb je dus lekker veel licht, wat nog wordt versterkt door de grote glazen puien. De ene maisonnette (bouwnummer 12) heeft een woonoppervlak van 110 vierkante meter en drie slaapkamers. De koopsom is 412.600 euro (v.o.n.). Bouwnummer 15 wordt 135 vierkante meter groot en krijgt twee slaapkamers. De prijs: 449.800 euro (v.o.n.).

Heel speciaal: het penthouse

Dan is er ook nog de spectaculaire maisonnette op de bovenste verdieping. Dit penthouse heeft een vide, een hoog plafond en grote raampartijen. Echt een woning met de ‘wauw-factor’, zo veel licht en ruimte! Deze maisonnette (bouwnummer 21) heeft drie slaapkamers, een badkamer, twee separate toiletten en een heerlijk ruime woon- eetkamer. Het woonoppervlak is 129 vierkante meter. De verkoopprijs is 498.000 euro (v.o.n.).

Het Poortgebouw: comfortabel en duurzaam wonen op een boerenerf in Almere Oosterwold

De architectuur van Het Poortgebouw is speels. Het gebouw vormt een natuurlijk geheel met de koeienstal en de hooischuur die op het erf staan. De appartementen zijn comfortabel en duurzaam en hebben een fenomenaal, weids uitzicht over boerenland en bossen. Alle appartementen worden opgeleverd met een keuken, eigen bodemwarmtepomp, vier zonnepanelen en vloerverwarming- en koeling! Comfortabel wonen in combinatie met een lage energierekening! Ook hoort bij ieder appartement een eigen parkeerplaats en een aparte berging.

Genieten van het buitenleven

De appartementen hebben fantastisch uitzicht op weiland, bos en de gemeenschappelijke appelboomgaard. Hier pluk je je eigen appels. Naast de poort komt een biologische supermarkt. En iedere zaterdag is er een boerenmarkt met lokale, biologisch-dynamische producten op Stadsboerderij De Kemphaan, op een kwartiertje fietsen van Vliervelden. Heerlijke verse eieren en zelfgemaakte producten. Kortom, Vliervelden is een idyllische plek in een rustige, bosrijke omgeving.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Altijd al buiten willen wonen? Pak je kans en schrijf je nu via de projectsite in voor een van de nog beschikbare woningen. Kom en geniet van het landelijke buitenleven.

Bekijk overzicht