Nieuws
17 juni 2020
Larense Veld (Almere): eengezinswoningen en tweekappers in dorpse omgeving, v.a. 363.000 euro. Start verkoop fase 3: maandag 29 juni

Rust, ruimte, veel groen en riante woningen met een sfeervolle architectuur. Nieuwbouwproject Larense Veld in Almere Haven voelt aan als een dorp, maar dan wel met stedelijke voorzieningen binnen handbereik. De laatste fase van dit geliefde en energieneutrale project gaat maandag 29 juni in verkoop. Het gaat om 44 ruime eengezinswoningen en 12 nog ruimere twee-onder-één-kapwoningen. De prijzen beginnen bij 363.000 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt via de projectsite.

Larense Veld: eengezinswoningen en tweekappers met een dorpse uitstraling in Almere

Net als in de eerste twee fases krijgen de woningen in fase 3 van Larense Veld de geliefde, dorpse architectuur van de jaren dertig. Warme kleuren, royale daken, grote dakoverstekken, erkers en horizontale (witte) lijnen kenmerken die bouwstijl. De eengezinswoningen zijn minstens 132 vierkante meter groot, al zijn er ook grotere rij- en hoekwoningen, vanaf 147 vierkante meter. Eén type is zelfs 163 vierkante meter groot. De twee-onder-één-kapwoningen hebben woonoppervlaktes van minimaal 155 vierkante meter. Alle woningen in fase 3 hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en een riante tweede verdieping, waar je heel gemakkelijk een extra slaap-, werk- of hobbykamer kunt realiseren. Bij de grotere woningen is een van de slaapkamers extra groot met een inloopkast als optie. Met diverse andere opties, zoals een uitbouw of erker, creëer je nog meer woonruimte. Over ruimte gesproken: alle huizen hebben een heerlijke tuin. Alle tweekappers hebben bovendien standaard een garage. Bij een groot deel van de hoekwoningen parkeer je je auto op de eigen oprit, al kun je hier als optie ook voor een garage kiezen.

Vloerverwarming, sanitair en keuken voor aantrekkelijke prijs

Alle woningen krijgen vloerverwarming, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Ook worden ze opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast kun je voor een aantrekkelijke prijs een keuken laten installeren.

Online inschrijven vanaf maandag 29 juni. Prijzen vanaf 363.000 euro

De prijzen van de woningen in fase 3 variëren van 363.000 tot 525.000 euro (v.o.n.). Heb je belangstelling voor een van de woningen? Schrijf je dan in via de projectsite. Dat kan vanaf maandag 29 juni.

Energieneutraal, dus meer lenen en/of een lagere rente

De woningen van fase 3 worden energieneutraal, dus bijzonder energiezuinig. Daarvoor zorgen (onder meer) zonnepanelen, uitstekende isolatie, drielaagse beglazing en een eigen lucht-water-warmtepomp. De EPC, een maatstaf voor energiezuinigheid, is 0. Dat is nóg energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Je huis is dan ook helemaal voorbereid op de toekomst. Extra voordelen: je energiekosten zijn lager en je kunt bij een aantal banken meer geld lenen en/of een aantrekkelijke rentekorting krijgen.

Bekijk deze film voor een goede indruk van de locatie van Larense Veld:

Wonen in Almere, omringd door parken en natuur, nabij het stadshart

Nieuwbouwproject Larense Veld ligt in nieuwbouwwijk De Laren in Almere Haven. Dat is op nog geen tien autominuten van het stadshart van Almere. Daar vind je zo’n 400 winkels, talrijke uitgaansgelegenheden en culturele voorzieningen. Veel dichter bij huis kun je je dagelijkse boodschappen halen en ligt multifunctioneel centrum De Aquamarijn. Daarin zijn een basisschool, kinderopvang en een activiteitencentrum gevestigd. Rondom de wijk kun je uitstekend ontspannen in het groen. Larense Veld grenst aan drie parken: het Beginbos, het Vroege Vogelbos en het Kromslootpark, een groot natuurgebied. Je kunt hier heerlijk wandelen, hardlopen, fietsen of even neerstrijken bij het theehuis met de schaapskooi. Voor een hele dag ontspanning kun je terecht bij Thermen La Mer in het Vroege Vogelbos. Verder zijn er volop mogelijkheden voor watersporters, want je woont in Larense Veld nabij de haven en het Gooimeer. En wil je de stad en ook de polder uit? Neem dan de A6. Binnen een halfuur zit je in de binnenstad van Amsterdam.

Bekijk overzicht