Nieuws
24 maart 2024

Landje van Sinneveld, Santpoort-Zuid: beleef dit villawijkje tijdens de NVM Open Huizen Dag op 6 april. Nog drie villa’s beschikbaar

Riant wonen in een landelijk gelegen villabuurtje in Santpoort-Zuid, nabij Haarlem en het centrum van Bloemendaal. Het kan in de laatste drie beschikbare villa’s van Landje van Sinneveld. De bouw is in maart gestart. Kom tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april (tussen 11:00 en 15:00 uur) de prachtige locatie bekijken en het vrije uitzicht over de weilanden beleven. Maak ter plekke ook een virtuele tour door het villawijkje met een 3D-bril op. Zo ontdek je hoe mooi het wijkje en de villa’s worden. Vanwege de veiligheid op de bouwplaats is het van belang dat je vooraf een afspraak maakt en de tijd afstemt. Neem hiervoor contact op met Daphne Kooijmans van Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars via 023-5251525 of nieuwbouw@skmakelaars.nl. Het adres van de bouwlocatie: Bloemendaalsestraatweg 4 in Santpoort-Zuid.

Landje van Sinneveld: riante villa’s in de geliefde stijl van de jaren dertig

De drie nog beschikbare villa’s van Landje van Sinneveld worden gebouwd in de geliefde stijl van de jaren dertig. Je ziet warme kleuren bakstenen, grote kappen, erkers, tuinkamers, witte kozijnen en flink overhangende dakgoten. Klinkt dit aantrekkelijk? Hieronder de belangrijkste kenmerken van de villa’s op een rijtje:

  • Riante villa’s van circa 206 tot 211 vierkante meter.
  • Tuin met uitzicht over weilanden (bij twee van de drie villa’s).
  • Begane grond met royale living, grote leefkeuken én tuinkamer.
  • Een prachtige zijerker voor nóg meer ruimte en uitzicht.
  • Vijf (slaap)kamers.
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
  • Uitstekende energieprestaties (mede dankzij bodemwarmtepomp met koeling, zonnepanelen, vloerverwarming: energielabel A+++).
  • Bouw gestart. Prognose oplevering: eerste/tweede kwartaal 2025.
  • Koopsom vanaf 1.325.000 euro (v.o.n.).

Landelijk wonen met de reuring van de stad ‘in je achtertuin’

In Landje van Sinneveld heb je het beste van twee werelden. De drukte lijkt ver weg, maar gelukkig is dat niet zo. Hier woon je landelijk met de reuring van de stad ‘in jouw achtertuin’. In nog geen twintig minuten fietsen zit je in het gezellige Haarlem. Het centrum van Bloemendaal, met zijn sfeervolle winkelstraat met goede restaurants, boetiekjes en delicatessenzaken, ligt op slechts enkele minuten fietsen. En Bloemendaal aan Zee bereik je op de fiets in een halfuur, via het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Meer weten? Kom zaterdag 6 april naar de bouwlocatie

Wil je meer weten over de nog beschikbare villa’s in Landje van Sinneveld? Kom dan tijdens de NVM Open Huizen dag op zaterdag 6 april tussen 11:00 en 15:00 uur naar de bouwlocatie aan de Bloemendaalsestraatweg 4 in Santpoort-Zuid. Vanwege de veiligheid op de bouwplaats is het van belang dat je vooraf een afspraak maakt en de tijd afstemt. Neem hiervoor contact op met Daphne Kooijmans van Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars via 023-5251525 of nieuwbouw@skmakelaars.nl. Je kunt haar ook bellen of mailen als je nu al vragen hebt.

Bekijk overzicht