Nieuws
21 mei 2023

Laatste huurappartementen in De Meester, nabij historisch centrum Haarlem. Per direct beschikbaar

Het comfort van nu, de sfeer van toen en het gemak van huren. Je combineert het allemaal in De Meester, een voormalig en monumentaal schoolgebouw mét nieuwbouw in Haarlem. Je woont hier op vijf minuten fietsen van NS-station Haarlem en niet ver van de oude binnenstad. In het nieuwbouwgedeelte zijn nog woningen beschikbaar. Het gaat om appartementen van 79 tot 117 vierkante meter met huurprijzen vanaf 1.600 euro per maand. Interesse? Kom ter plekke de sfeer proeven tijdens de open dag op donderdag 25 mei tussen 10.00 en 12.00 uur. Geef per e-mail aan dat je komt, dan ontvang je vanzelf meer informatie. 

De Meester, Haarlem: gebouw met historische details, ook nieuwbouw

De Meester is een voormalige ambachtsschool. Een groot deel van het gebouw dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw, maar er zijn ook stukken die in de jaren vijftig zijn gebouwd. Met de herontwikkeling is daar bovendien nieuwbouw bij gekomen. Bij de renovatie van het oude schoolgebouw zijn historische details bewaard gebleven. Niet alleen in bijvoorbeeld de vloeren, wanden en kasten, maar ook in de gevels.

178 huurappartementen: hoogwaardig afgewerkt, gezamenlijke tuin

Alles bij elkaar telt De Meester 178 huurappartementen, in allerlei varianten. Alle woningen zijn opgeleverd met een complete keuken en badkamer. De afwerking is hoogwaardig. Bijna elke woning heeft een eigen balkon of dakterras. Verder is er een gezamenlijke tuin.

De laatste huurappartementen: vanaf 1.600 euro per maand

In het nieuwbouwgedeelte zijn nog huurappartementen beschikbaar. Het gaat om woningen van 76 tot 117 vierkante meter, met drie kamers en een buitenruimte. De huurprijzen beginnen bij 1.600 euro per maand, exclusief 50 euro servicekosten.

Belangstelling? Schrijf je in via de projectsite of kom naar de open dag

Heb je belangstelling voor een van de laatste huurappartementen in De Meester? Schrijf je dan in via deze deze pagina op de projectsite. Controleer wel van tevoren of je aan de inkomenseisen voldoet. Dat kun je heel snel berekenen via de huurcalculator op de projectsite. Wil je ter plekke de sfeer proeven en met het verhuurteam in gesprek? Kom dan a.s. donderdag (25 mei) naar de open dag, tussen 10.00 en 12.00 uur. Meld je per e-mail aan, dan ontvang je vanzelf meer informatie.

Wonen nabij het historische centrum van Haarlem

De Meester ligt in de gewilde en levendige Kleverparkbuurt in Haarlem, nabij het historische centrum van Haarlem en op nog geen vijf minuten fietsen van de NS-stations Haarlem en Bloemendaal. Vanaf deze stations zijn er directe treinverbindingen met Amsterdam en Den Haag. Met de auto ben je via de N200 in tien minuten in Amsterdam en op Schiphol. En wil je juist rust en ruimte? De duinen en het strand van Zandvoort en Bloemendaal liggen op fietsafstand.

Bekijk overzicht