Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam
20 september 2021

Samen vol in het leven. Dat is het motto van nieuwbouwproject LIFE, een woongebouw voor actieve 50-plussers in de Houthaven in Amsterdam. Er zijn nog enkele huurappartementen beschikbaar. Het gaat om driekamerappartementen van 81 vierkante meter, met balkon. Kom vrijdag 24 september naar het open huis, dan kunt u de appartementen zelf bekijken.

LIFE: huurappartementen voor 50-plussers in Amsterdam

De huurappartementen in LIFE zijn voorzien van vloerverwarming, een complete keuken, een ruime badkamer, twee toiletten en een balkon. De appartementen zijn levensloopbestendig en groeien mee met een mogelijk toekomstige zorgvraag. De huurprijzen van de nog beschikbare appartementen zijn 1.415 euro per maand. In de woningzoeker op de projectsite staat het actueel beschikbare aanbod. Het gebouw is opgeleverd. U kunt er dus per direct in.

Open huis LIFE: van tevoren aanmelden bij verhuurteam

Het open huis in LIFE is op vrijdag 24 september van 11.00 tot 13.00 uur. Per kwartier kunnen twee mensen worden rondgeleid. Meldt u van tevoren aan bij Hallie & Van Klooster Makelaardij via 020-6816716. Dan kan een tijd worden ingepland en hoort u ook waar u zich kunt melden. U kunt tijdens het open huis de nog beschikbare woningen bekijken, de sfeer proeven in het gebouw en kennismaken met bewoners en hostessen tijdens het wekelijkse koffie-uur. U kunt zich melden in de ruimte van de natuurfontein op de begane grond van het gebouw.
Bent u op 24 september verhinderd? Maak dan een afspraak voor een ander tijdstip.

Vrij wonen in Amsterdam, toch bij elkaar betrokken

LIFE staat in het hart van Houthaven. Het is een gebouw voor betrokken 50-plussers die vol in het leven staan, maar ook naar elkaar willen omzien. Een plek ook waar iedereen zichzelf kan zijn en plezierig en veilig woont. “Respect, nabuurschap, steun aan elkaar en (woon)plezier staan voorop in LIFE”, zegt bewoner Yolanda in een interview op de projectsite. Daarin gaat het over gezamenlijke activiteiten, zoals samen eten, culturele uitjes en een buurtborrel. Er kan veel, maar niets hoeft. “Allemaal ongedwongen; voor wie zin heeft om er iets van te maken. De diversiteit van de bewoners en deze vrije en toch betrokken woonvorm maakt het wonen in LIFE heel aantrekkelijk voor mij.”

Hostesses en huismeester

Hostesses die aan LIFE verbonden zijn, versterken de onderlinge betrokkenheid. Zij zorgen ervoor dat bewoners elkaar leren kennen en vertellen welke activiteiten de bewoners organiseren, zoals een wandeling, samen koken, yoga, tai-chi en bridge. Via een speciale app blijft u op de hoogte van de activiteiten en kunt u met de hostesses communiceren. Er is ook een huismeester, die helpt bij kleine klusjes, het regelen van zorg of als u uw sleutel kwijt bent.

Wonen in de Houthaven, nieuwe stadswijk aan het water in Amsterdam

LIFE bevindt zich op een unieke plek: midden in de Houthaven, een nieuwe stadswijk aan het water in Amsterdam. Het IJ aan de ene kant en het nieuwe Houthavenpark aan de andere kant zorgen voor rust, ruimte en groen. Een huisartsenpost, een fysiotherapeut en een apotheek zijn onderdeel van LIFE. En op nog geen 200 meter ligt de gezellige Spaarndammerbuurt, met cafés, winkels, supermarkten en een theater, De Houthaven heeft zelf ook steeds meer horeca, zoals Hotel Boat & Co met een schitterend terras over het IJ. Tegelijkertijd is de binnenstad niet ver weg. Bus 22 en bus 48 stoppen praktisch voor de deur. Zo staat u binnen tien minuten op Amsterdam Centraal. En met de auto bent u in vijf minuten op de ring A10.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.