Groen en goed bereikbaar: Hondsrugpark in Zuidoost is een heerlijke plek om te wonen

Groen en goed bereikbaar: Hondsrugpark in Zuidoost is een heerlijke plek om te wonen
12 juli 2021

Je kent het misschien vooral als kantorenwijk, het gebied tussen de Johan Cruijff ArenA en de IKEA in Amsterdam Zuidoost. Maar dat verandert in hoog tempo. Oude kantoorgebouwen maken plaats voor stijlvolle woontorens, fijne werkplekken en voorzieningen als winkels en koffietentjes. Kloppend hart van deze nieuwe stadswijk wordt het Hondsrugpark, een park van wel zeven voetbalvelden groot waar de nieuwe wijk de naam van draagt. Verschillende woontorens in Hondsrugpark zijn in aanbouw.

Heerlijk wonen en werken in bruisend Hondsrugpark, Amsterdam Zuidoost

Straks is Hondsrugpark een bruisende wijk waar je heerlijk kunt wonen en werken. Een wijk bovendien met een zeer divers woningaanbod, dat varieert van koop tot huur, en van compact tot zeer royaal. Singles, stellen, maar ook gezinnen met kinderen zullen hier een fijne woonplek vinden. De drie woontorens die nu in aanbouw en verkoop zijn, zijn KARSP, SPOT en &Amsterdam.

KARSP: 274 huurappartementen om de hoek van het Hondsrugpark

Woongebouw KARSP verrijst om de hoek van het Hondsrugpark. De bouw vordert; het hoogste punt van KARSP is inmiddels bereikt. De torens van 70 en 50 meter hoog krijgen in totaal 274 huurwoningen. Het gaat om twee- en driekamerappartementen, die allemaal over een eigen buitenruimte beschikken. Op de begane grond komt 727 vierkante meter kantoorruimte voor kleine zelfstandigen, start-ups en pop-ups. Ook zijn er parkeervoorzieningen en faciliteiten om fietsen te stallen.

SPOT: een kosmopolitisch woon- en werkplek

Ook SPOT, voluit SPOT Amsterdam, is in aanbouw. SPOT bestaat uit een indrukwekkende woontoren met een prachtig uitzicht en uit een kleinschaliger appartementengebouw aan een intiem pleintje. SPOT krijgt 1.092 woningen, variërend van studio’s tot ruime stadswoningen, huur én koop. Winkeltjes, creatieve werkruimtes, een bike bar én gezellige koffiebarretjes maken SPOT tot een bruisende en kosmopolitische woon- en werkplek.

&Amsterdam: wonen met panoramisch uitzicht, direct aan het Hondsrugpark

Het derde gebouw dat in aanbouw is, is &Amsterdam. Dit project komt direct aan het Hondsrugpark en geeft je het gevoel van een typisch Amsterdamse wijk, met een gezellig koffietentje, een café en een biologische supermarkt om de hoek. De woningen van &Amsterdam bieden je een panoramisch uitzicht over de stad. Studio’s, maar ook duplexen en vierkamerappartementen. Allemaal met een eigen buitenruimte of een gedeelde binnentuin. Kleinschalige winkels, horeca en sportvoorzieningen maken &Amsterdam compleet.

Meld je aan en blijf op de hoogte

Benieuwd welke projecten er komende tijd nog meer van start gaan? Kijk op www.hondsrugpark.nl voor meer informatie en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.