Nieuws
4 november 2023

Hof van Saan, Diemen: tweekappers, herenhuizen en semi-bungalows aan groene binnenhoven. Nu in verkoop

Wil jij riant wonen in een groene omgeving aan of nabij het water, en op fietsafstand van Amsterdam? Dan is Hof van Saan iets voor jou. Hof van Saan verrijst aan de Weesperstraat in Diemen, langs de Weespertrekvaart. Het gaat om 20 twee-onder-één-kapwoningen, 12 herenhuizen en 10 levensloopbestendige semi-bungalows. De prijzen beginnen bij 765.000 euro (v.o.n.). De verkoop is gestart. Je kunt je tot en met dinsdag 14 november inschrijven via de projectsite! Hof van Saan krijgt ook 20 appartementen. Die gaan begin december in verkoop.

Hof van Saan: ruim wonen aan een hof met veel groen

Hof van Saan bestaat uit 62 koopwoningen: 20 tweekappers, 12 herenhuizen, 10 levensloopbestendige semi-bungalows en 20 appartementen. De tweekappers, herenhuizen en semi-bungalows zijn dus nu in verkoop. De appartementen volgen begin december. Alle woningen staan op eigen grond en hebben een of twee eigen parkeerplaatsen. Ze zijn ook zeer energiezuinig (energielabel A+++). Een kort overzicht:

Riante tweekappers

De twee-onder-één-kapwoningen zijn de meest riante woningen, met woonoppervlaktes van circa 153 tot 161 vierkante meter. Er zijn diverse opties om de woning op de begane grond uit te breiden. Inclusief de woonkamer hebben de tweekappers vijf kamers, met de mogelijkheid van een zesde kamer. Je hebt een voor- en achtertuin en ook nog eens twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De verkoopprijs: vanaf 1.080.000 euro (v.o.n.).

Herenhuizen aan het water, met uitstraling van grachtenpanden

De herenhuizen kijken uit over de Weespertrekvaart en hebben de uitstraling van Amsterdamse grachtenpanden. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 140 tot 150 vierkante meter en ze hebben (inclusief de woonkamer) vijf kamers, met de mogelijkheid van een zesde kamer. Elk herenhuis beschikt over een tuin op het zuiden en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De prijzen beginnen bij 945.000 euro (v.o.n.).

Levensloopbestendige semi-bungalows

Bijzonder zijn de semi-bungalows, met circa 110 vierkante meter woonoppervlak. Deze woningen hebben het complete woonprogramma (wonen, koken, douchen en slapen) op de begane grond. Er is een eerste verdieping met een tweede slaapkamer, die je ook als studeerkamer, werkruimte of hobbyruimte kunt gebruiken. De semi-bungalows hebben een voortuin met veranda, een beschutte achtertuin en één parkeerplaats. De prijzen: vanaf 765.000 euro (v.o.n.).

Hof van Saan: wonen aan het water of een binnenhof, met alle voorzieningen om je heen

Hof van Saan verrijst op het terrein waar jarenlang kraanbedrijf Koninklijke Saan gevestigd was. Je woont hier straks royaal en rustig. De herenhuizen komen kijken uit over de Weespertrekvaart, de overige woningen staan rondom twee groene binnenhoven. Heel fijn voor kinderen om te spelen en om je buren te ontmoeten. De ligging is ideaal. Diemen biedt alle voorzieningen die je nodig hebt en grenst aan Amsterdam. Met de fiets of de tram ben je zo in het bruisende centrum van de hoofdstad.

Belangstelling? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een tweekapper, herenhuis of semi-bungalow in Hof van Saan? Schrijf je dan in via de projectsite. De inschrijving sluit op dinsdag 14 november.

Bekijk overzicht