Nieuws
24 augustus 2020
16 appartementen in imposant ‘kloostergebouw’ in Almere Nobelhorst. Binnenkort in verkoop

14 appartementen en 2 penthouses in een imposant gebouw, in een dorpse omgeving nabij een beekje en de rand van een bos. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject Het Klooster, in het gelijknamige wijkje in Almere Nobelhorst. De woonoppervlaktes variëren van circa 108 tot zo’n 172 vierkante meter. De prijsindicaties beginnen bij 370.000 euro (v.o.n.). De verkoop start binnenkort.

Appartementen in Almere Nobelhorst vanaf circa 370.000 euro

Werden in de eerste twee fases van deze nieuwe buurt complete gezinshuizen aangeboden (die je nog op allerlei manieren kon aanpassen), nu gaat het dus om appartementen. Die komen in een gebouw dat – vandaar de naam – veel weg heeft van een kloostergebouw. Rode bakstenen, verticale ramen, een toren-achtig middenstuk met een ietwat strenge punt. Het gebouw zou ook zomaar beneden de grote rivieren kunnen staan.

De appartementen en penthouses worden inclusief een buitenruimte en een badkamer opgeleverd, maar zonder keuken. Je hebt dus nog de vrijheid om een keuken naar eigen smaak te kiezen. De appartementen zijn er in 4 typen:

  • 6 appartementen van circa 108 vierkante meter. Prijsindicaties: van circa 370.000 tot 425.000 euro (v.o.n.).
  • 6 appartementen van circa 123 vierkante meter. Prijsindicaties: van circa 425.000 tot 470.000 euro (v.o.n.).
  • 2 appartementen van circa 154 vierkante meter. Prijsindicaties: van circa 545.000 tot 575.000 euro (v.o.n.).
  • 2 penthouses van circa 172 vierkante meter. Prijsindicaties: van circa 620.000 tot 650.000 euro (v.o.n.).

De genoemde prijzen zijn indicaties. De definitieve prijzen worden later vastgesteld.

Het Klooster: wonen in rustig en sfeervol buurtje, nabij het bos in Almere Nobelhorst

Als je straks nieuwbouwbuurt Het Klooster binnenkomt, merk je dat het bos nooit ver weg is. Sterker: je ziet de bosrand gewoon liggen. Maar ook ín het buurtje is aan groen geen gebrek. Houtwallen lopen tussen de woningen door, net als een bosbeekje met natuurvriendelijke oevers. Bosplantsoenen waar kinderen heerlijk doorheen kunnen struinen maken het beeld compleet: overal in Het Klooster voel je de natuur om je heen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over appartementengebouw Het Klooster? Ga dan naar de projectsite en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan hoor (lees) je vanzelf wanneer de verkoop start.

Almere Nobelhorst: een dorp in een stad met sociale, diverse en duurzame buurtjes

Nobelhorst wordt ook wel het dorp van Almere genoemd. Het bestaat uit verschillende, afwisselende en sfeervolle buurtjes, waarin de nadruk ligt op sociaal, divers en duurzaam. In Nobelhorst ken je je buren en spelen de kinderen op straat, in het bos of in een van de speeltuinen. Nobelhorst groeit en heeft inmiddels een eigen buurtsuper, een basisschool, een huisartsenpraktijk en een kinderopvang. Treinstation Almere Buiten ligt op zo’n 4 kilometer fietsen. Het centrum van Amsterdam is slechts 25 minuten rijden.

Bekijk overzicht