Nieuws
2 februari 2021

Het Boerenhof (Krijgsman Muiden): appartementen aan het IJmeer. Nu inschrijven

Wonen in een riant appartement met uitzicht over het IJmeer, niet ver van Amsterdam. Het kan straks in nieuwbouwproject Het Boerenhof in De Krijgsman Muiden, het nieuwe woongebied met veel groen en fraaie historische gebouwen in Muiden. In dit fraaie gebouw komen 16 royale appartementen. De verkoop is op zaterdag 6 februari gestart.

Appartementen met ‘natuurlijke’ uitstraling en veel buitenruimte, aan het IJmeer

Het Boerenhof bestaat uit 16 appartementen met woonoppervlaktes van 134 tot 242 vierkante meter en in de meeste gevallen 2 heerlijke buitenruimtes. De houten gevelbekleding en de gezamenlijke daktuin geeft het gebouw een natuurlijke uitstraling. Over tuin en natuur gesproken: aan de IJmeerdijk, waar het fietspad omhoog klimt, ligt de overtuin van Het Boerenhof. Ook in deze extra tuin, onder de dijk en tussen moestuinen en fruitbomen, kun je van de buitenlucht genieten en bijvoorbeeld een feestje met de bewoners organiseren. En schijnt de zon even niet op jouw balkon, dan kun je altijd terecht op het gezamenlijke zonnedek, gericht op het zuiden. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Bovendien kun je hierdoor vanuit je woning optimaal genieten van het schitterende uitzicht over het IJmeer. De appartementen worden opgeleverd met een complete keuken, fraai sanitair en domotica-voorzieningen (kort gezegd: gemakstechnologie). De koopsommen variëren van 895.000 tot 1.995.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief 2 parkeerplaatsen (inpandig).

Bekijk hier een video-impressie van een van de appartementen in Het Boerenhof:

Appartementen Krijgsman Muiden: online inschrijven

Heb je belangstelling voor (een van) de appartementen in Het Boerenhof. Schrijf je dan in via de projectsite. Wil je eerst een persoonlijk gesprek met een van de verkoopmakelaars? Bel dan voor een afspraak in het Informatiehuis: 0294-466608. Het Informatiehuis is te vinden aan het Kruitpad 15 in Muiden en bereikbaar via de A1, afslag Muiden Weesp. Afspraken vinden plaats met inachtneming van de coronamaatregelen. Je kunt niet onaangekondigd het Informatiehuis bezoeken.

Bekijk overzicht