Nieuws
19 oktober 2020
Havana (Almere DUIN): 68 exclusieve appartementen aan het IJmeer. Vanaf 30 oktober in verkoop

Riant wonen met een schitterend uitzicht over het IJmeer, nabij het strand, een jachthaven en winkels, restaurants en terrasjes. Ontdek de mogelijkheden van het exclusieve woongebouw Havana in Almere DUIN. Deze fraaie woontoren krijgt 68 appartementen en penthouses met woonoppervlaktes van circa 93 tot maar liefst 189 vierkante meter. De vrij op naamprijzen variëren van 391.400 tot circa 1.000.000 + euro. De online inschrijving start vrijdag 30 oktober.

Havana: wonen met een vakantiegevoel in Almere DUIN

Altijd vakantie. Dat is het gevoel als je in woontoren Havana woont. Niet alleen het uitzicht over het IJmeer zorgt voor dat gevoel. Ook het duinlandschap dat het gebouw omringt. En het feit dat het strand aan het IJmeer om de hoek ligt. Je kunt hier altijd lekker uitwaaien, fijn wandelen en op zomerse dagen genieten van de zon. En heb je een boot, dan kun je die praktisch naast de deur afmeren. Want nabij Havana ligt jachthaven Marina Muiderzand. Wat ook bijdraagt aan het vakantiegevoel zijn de horecagelegenheden om de hoek, aan het DUINplein. Een hapje eten of een drankje drinken doe je dan ook letterlijk naast de deur.

Complete appartementen met buitenruimte en eigen parkeerplaats

De appartementen van Havana zijn van alle comfort voorzien en hebben allemaal een fijne buitenruimte op de zon. De keuken is uitgerust met luxe inbouwapparatuur en ook de badkamer krijgt een hoogwaardige afwerking. Daarbij beschikt elk appartement over een eigen parkeerplek in de onderliggende garage. Je hoeft dus nooit meer lang te zoeken naar een plek voor je auto. De 4 grootste appartementen hebben 2 parkeerplaatsen.

DUIN: wonen in een duinlandschap, met bossen en strand

Havana verrijst in DUIN, een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, niet ver van Amsterdam. Het is een nieuw woongebied in een door mensen gemaakt duinlandschap met duinen van wel 10 meter hoog, bossen, een boulevard en een fantastisch strand. Amvest realiseert hier over een langere periode zo’n 3.000 woningen. De wijk krijgt daarnaast winkels, een supermarkt, horeca, zorgvoorzieningen, scholen, kantoren en wellness- en leisureactiviteiten. Een aantal voorzieningen is er al, zoals een jachthaven en een horecagelegenheid. DUIN is uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook met de trein: nabij de wijk ligt NS-station Almere Poort. Over Almere Poort gesproken: dit stadsdeel van Almere heeft al dit soort voorzieningen al. Denk aan winkels, restaurants, gezondheidsdiensten, basisscholen, kinderdagverblijven en middelbare scholen.

Interesse? Schrijf je in!

De verkoop van de appartementen in Havana start vrijdag 30 oktober. Wil je deze start verkoop niet missen, schrijf je dan in op de projectsite. Daar vind je ook alle informatie over het project en allerlei fraaie impressies.

Bekijk overzicht