Nieuws
9 juli 2022

Gonnet 22: laatste penthouse met 2 dakterrassen in centrum Haarlem, nabij het Spaarne

Wonen op een unieke locatie, in de luwte van de Haarlemse binnenstad. Met goede uitvalswegen en met het Spaarne en NS-station Haarlem op een steenworp afstand. Het kan in nieuwbouwproject Gonnet 22 en 24 in de Gonnetbuurt. Dit voormalige industriële gebied verandert in een eigentijdse plek om te wonen, te leven en te werken, op minder dan een kwartier lopen van de Grote Markt en het Kenaupark. In gebouw Gonnet 22 is nog één penthouse beschikbaar.

Riant penthouse in Haarlem, met panoramische uitzichten

Dit gelijkvloerse penthouse (circa 178 vierkante meter) ligt op de vierde verdieping en heeft twee dakterrassen op het zuiden, en een prachtige ronding met veel glas. Je hebt een royale living met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer met Villeroy en Boch sanitair en een mogelijkheid voor een tweede badkamer. Het penthouse is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een separate berging. Met de lift kom je meteen bij je privé-entree uit.

Bouw gestart, verwachte oplevering eerste kwartaal 2024

De bouw is inmiddels gestart. De oplevering wordt in het eerste kwartaal van 2024 verwacht. Als koper van dit penthouse (bouwnummer 16) heb je de mogelijkheid om er een of twee stallingsplaatsen in de onderliggende parkeergarage bij te kopen. Uiteraard wordt het penthouse duurzaam en gasloos gebouwd. De prijs is 1.275.000 euro (v.o.n.). Voor een stallingsplaats betaal je 45.000 euro (v.o.n.).

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling voor dit laatste penthouse in de Gonnetbuurt? Of wil je er meer over weten? Kijk dan op de projectsite of neem contact op met een van de makelaars: 023-7470002 (Hertog Makelaars Haarlem) of 023-5420244 (Mooijekind Vleut Makelaars).

Bekijk overzicht