Nieuws
16 juli 2020
Fris en Fruitig: herenhuizen, tweekappers en villa’s tussen fruitbomen en pergola’s in Almere. Binnenkort in verkoop

Wonen aan of nabij een singel, in een buurtje met hagen, fruitbomen en pergola’s met blauweregen. Het kan in nieuwbouwproject Fris en Fruitig in Almere Poort. Daar gaan binnenkort 6 herenhuizen en 7 villa’s, zowel vrijstaand als twee-onder-één-kap, in verkoop. Het gaat om woningen met oppervlaktes van 137 tot 170 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 415.000 euro (v.o.n.).

Wonen tussen fruitbomen en pergola’s met bloesemdak

Alles in Fris en Fruitig staat in het teken van een fijn en gezond buitenleven. Pergola’s met een romantisch bloesemdak, fruitbomen, vanzelfsprekende overgangen tussen binnen en buiten en een landelijke bestrating van houten vlonders en gebakken klinkers. Het draagt allemaal bij aan de natuurlijke sfeer rondom de woningen. Een sfeer die je ook bínnen goed meekrijgt. Openslaande deuren naar de tuinen, grote glazen puien en hoekramen tot aan de vloer zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Eenheid en verscheidenheid in architectuur

De villa’s vormen dankzij het houtwerk en de natuurlijke baksteenkleur overduidelijk één architectonische familie, waarbij individuele toevoegingen elke villa toch een eigen karakter geven. De herenhuizen (eigenlijk drie-onder-één-kapwoningen) vormen ook een eenheid, maar laten wel opvallende verschillen zien. Zo hebben ze verschillende kleuren, terugvallende terrassen met bloembakken, houten geveldelen en afwisselende raampartijen. Bijzonder is hoe de houten tuinafscheiding langs het Boreasplein in de gevel van de betreffende woning doorloopt. Een pergola met blauweregen zorgt voor een sfeervolle afbakening tussen verschillende gevels. De tweekappers en de vrijstaande woningen worden opgeleverd inclusief aangelegde tuin, met per woning 2 fruitbomen.

Fris en Fruitig binnenkort in verkoop. Blijf op de hoogte

De verkoop van de villa’s en herenhuizen van Fris en Fruitig start binnenkort. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit project? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite. Dan hoor je ook vanzelf wanneer de verkoop start.

Almere Poort: stadsdeel aan het IJmeer, dicht bij Amsterdam en ’t Gooi

Almere Poort is het eerste stuk Almere dat je tegenkomt als je vanuit Amsterdam of ’t Gooi de polderstad nadert. Het stadsdeel ligt aan het IJmeer en beschikt over (onder meer) een strand, een jachthaven en flink wat bos. Een van de ontwikkelingen in Poort is nieuwbouwwijk DUIN, met woontorens nabij het strand en eengezinswoningen in een duingebied. Almere Poort ligt relatief dicht bij Amsterdam en ’t Gooi. Niet alleen met de auto (via de A6), ook met de trein ben je er zo; Poort heeft een eigen NS-station.

Bekijk overzicht