• Over het project:

  De Werf bij de Sluis in Muiden

 • 15 woningen
  15 beschikbaar
  waarvan 4 in optie
 • Woningsoort
  Vrijstaand
  Hoekwoning
  Appartement
  Rijwoning
  Twee-onder-één-kap
  Penthouse
  Vrije kavel
 • Prijs
  v.a. € 695.000 - € 1.825.000

Fase 2 van De Werf bij de Sluis in Muiden in presale

Fase 2 van De Werf bij de Sluis in Muiden in presale
9 juli 2021

Levendig, eigentijds, comfortabel, geborgen, historisch en aan het water. Die combinatie van kwaliteiten vindt u in nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden, op een voormalige scheepswerf. Fase 2, met (vrijstaande) werfhuizen, appartementen en penthouses, is nu in presale.

De Werf, fase 2: werfhuizen, appartementen en penthouses

De tweede fase bestaat uit twaalf werfhuizen, dertien appartementen en vier penthouses. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 110 tot 237 vierkante meter. Alle woningen hebben een buitenruimte, in de vorm van een tuin of terras. Eén woning, een vrijstaand werfhuis, heeft zelfs twee terrassen en ook nog eens een tuin. De prijsindicaties variëren van 775.000 tot 1.825.000 euro (v.o.n.). Deze prijzen zijn inclusief een SieMatic keuken en een badkamer met sanitair van het topmerk Tortu. U kunt bij uw woning ook nog een of twee parkeerplaatsen in de onderliggende garage kopen. Daarnaast heeft u het eerste recht op de huur van een ligplaats voor een boot. Daarmee vaart u zo de Vecht of het IJmeer op.

Selectie van woningen fase 2 in presale. Inschrijven tot en met 16 juli

Een selectie van de woningen van fase 2 is nu in presale. Heeft u belangstelling voor een van die woningen? Schrijf u dan in via de projectsite. Dat kan tot en met vrijdag 16 juli. Extra voordeel: je vist dan sowieso niet achter het net bij de start verkoop, die medio september gepland is. Heb je vragen? Neem dan contact op met Heeren Makelaars (020-4702255) of Nienaber Makelaars (0294-417118).

Woningen met scheepswerf-uitstraling, zichtlijnen richting Vecht en Muiderslot

De charme van De Werf bij de Sluis in Muiden is de variatie in het woningaanbod, de ligging nabij het sfeervolle en historische centrum van Muiden en natuurlijk de jachthaven voor de deur, van waaruit u zo naar de Vecht of het IJmeer vaart. Ook de ontwerpen van de woningen dragen bij aan het bijzondere karakter. Rijnboutt Architecten heeft daarin het verleden als scheepswerf meegenomen. Die connectie met vroeger wordt nog eens versterkt door relikwieën van de oude werf in de openbare ruimte. Ook bijzonder: de optimale beleving van de omgeving, dankzij zichtlijnen richting de Vecht, de kleurrijke Herengracht en het Muiderslot. Zo voelt u ‘op’ De Werf straks overal de connectie met het historische Muiden.

Autoluw binnenterrein, kade als ontmoetingsplek

U kunt uw auto straks parkeren in de garage onder het binnenterrein, dat autovrij en fietsluw wordt. Deze buitenruimte wordt een fijne ontmoetingsplek, zonder dat bewoners er hinder van ondervinden. Een andere plek om elkaar te ontmoeten, is straks de kade. Daar kunt u onder het genot van een glas wijn naar de passerende bootjes kijken of ouderwets flaneren.

De Werf: in totaal 54 woningen en drie kavels

De Werf bij de Sluis in Muiden krijgt in totaal 54 woningen (renovatiewoningen, werfhuizen, stadswoningen, appartementen en penthouses) en drie zelfbouwkavels. In de eerste fase, met drie kavels en twee renovatiewoningen, is nog aanbod beschikbaar. De verkoop van de derde en laatste fase staat in het vierde kwartaal gepland.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.