Nieuws
16 november 2022

Energiezuinig wonen loont meer dan ooit, zeker in Sluishuis aan het IJmeer in Amsterdam

Duurzaam en energiezuinig leven wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor het klimaat en het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Ga daarom energiezuinig wonen in het prijswinnende wooncomplex Sluishuis, aan en boven het IJ in Amsterdam. Sluishuis heeft een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van -0,02. Dat betekent in gewone-mensen-taal dat Sluishuis meer energie opwekt dan het verbruikt.

Sluishuis heel energiezuinig. Hoe dan?

Sluishuis is zo energiezuinig dankzij verschillende maatregelen in en rond het gebouw. Zo is het volledige complex voorzien van triple glas en zeer hoogwaardige isolatie. De appartementen beschikken daarnaast over vloerverwarming en vloerkoeling via WKO (warmte-koudeopslag), een methode om energie in de vorm van warmte of koude uit de bodem te benutten. Daarnaast zijn er zonnepanelen. En veel ook: niet alleen op het dak, ook op een eiland dat hiervoor speciaal is gecreëerd. Elk appartement heeft daarnaast een warmte terugwin systeem voor het douchewater. En de penthouses? Die hebben ook nog eens ‘upfall-showers’, een systeem dat het water continu filtert, zuivert, verwarmt én ververst. U zult al snel merken dat uw energieverbruik veel lager is dan u voorheen gewend was!

Nog enkele Terrace-woningen beschikbaar. Bekijk de video’s

Wilt u ook energiezuinig wonen? Bekijk dan de nieuwe bezichtigingsvideo’s. Zoals de video van Terrace-woning bouwnummer 4 die tijdens de bouw als modelwoning fungeerde. Deze compleet afgewerkte woning koopt u voor 850.000 euro (v.o.n.). Ook Terrace-woning bouwnummer 22 is nog beschikbaar. En ook daarvan kunt u een rondleidingsvideo bekijken. De Terrace-appartementen kenmerken zich door de heerlijke, op het zuiden gerichte terrassen met fraaie plantenbakken. Verder valt de ‘warme’ houten gevelbekleding op.

Ook nog enkele tweelaagse penthouses te koop

Ten slotte zijn er nog twee Duplex Penthouses vrij, namelijk bouwnummer 58 (video) en bouwnummer 61 (video). Het gaat om tweelaagse woningen met beneden een riante living en eetkamer, en op de verdieping de slaapkamers. De woonoppervlakte is circa 152 vierkante meter, de prijzen zijn vanaf 975.000 euro (v.o.n.). De prijzen in Sluishuis zijn inclusief bouwrente en op basis van een jaarlijkse canon.

Interesse? Neem contact op met de makelaars

Heeft u belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen in Sluishuis? Neem dan contact op met een van de makelaars. U vindt hun gegevens op deze pagina van de projectsite.

Bekijk overzicht