Elzenhove: exclusief wonen in een riante villa, tussen water en groen, in de Haarlemmermeer

Elzenhove: exclusief wonen in een riante villa, tussen water en groen, in de Haarlemmermeer
27 juni 2018

Riant wonen aan een autoluw laantje, tussen water, riet en elzensingels. Het kan in de villa’s van nieuwbouwproject Elzenhove in de Haarlemmermeer. Elzenhove ligt op een exclusieve en groene plek, op een steenworp afstand van het Haarlemmermeerse Bos. Tegelijkertijd woon je hier heel centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Bloemendaal aan Zee.

Elzenhove (Haarlemmermeer): riante villa’s op grote kavels, vanaf 815.000 euro

Elzenhove telt zeventien villa’s op riante kavels. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes van circa 250 vierkante meter. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer met eetkeuken. De eerste verdieping is opgedeeld in vier slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. Bij de grootste slaapkamer is bovendien ruimte voor een inloopkast of tweede badkamer. De zolder is daarnaast groot genoeg voor een royale vijfde slaapkamer, een atelier of een hobbyruimte. Je auto parkeer je in de inpandige garage. Of op het erf. Daar is zelfs ruimte genoeg voor twee parkeerplekken. De realisatie van het project is inmiddels gestart. Je kunt hier dus volgend jaar al wonen. De koopsommen van de nog beschikbare villa’s beginnen bij 815.000 euro (v.o.n.). Deze woningen staan op kavels vanaf 605 vierkante meter. Dit is eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht.

Wonen tussen water, elzen en rietkragen

De villa’s staan in een hof, met elzensingels eromheen. Achter deze singels, het water en de rietkragen kun je straks heerlijk wonen en ontspannen. Elzenhove is toegankelijk via twee bruggen. Rij je daar overheen, dan hoef je de elzen maar te volgen en je bent thuis.

Elzenhove: bijzondere architectuur, geïnspireerd op de Haarlemmermeer

Het landschappelijke karakter van de Haarlemmer­meer is dé inspiratiebron voor het ontwerp van de villa’s. Dat merk je onder meer aan de rieten of leistenen daken. Welk dak jouw huis krijgt, is afhankelijk van het woningtype dat je kiest. Kies je voor een Longhouse, dan is je dak van riet. Koop je een Squarehouse, dan ligt er leisteen op. Ook de vorm van de daken is bijzonder. Alle villa’s krijgen namelijk een gebroken kap, waarbij de nok is gedraaid. Dat levert een bijzonder silhouet op. De verschillende groottes van de ramen versterken de eigenzinnige uitstraling alleen maar.

Zeer energiezuinig wonen in Elzenhove

Hoewel de kappen sterk afwijken van wat gangbaar is, is er voldoende plek voor zonnepanelen. Mede daardoor zijn de villa’s zeer energiezuinig.

Interesse?

De verkoop van Elzenhove is in volle gang. Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare villa’s? Vul dan het interesseformulier op de projectsite in. Het verkoopteam neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.