Nieuws
3 mei 2024

Elements: wonen op hoog niveau aan de Amstel in Amsterdam. Woensdag 15 mei: verkoopevent

Optimaal genieten van het stadse leven en een formidabel uitzicht, én van rust, ruimte, water en groen. Het kan in woontoren Elements in het Amstelkwartier in Amsterdam. In dit iconische gebouw aan de Amstel zijn nog diverse appartementen beschikbaar, met koopsommen van 420.000 tot 1 miljoen euro (v.o.n.). Op woensdag 15 mei is er een verkoopevent. Dan kom je alles over dit aanbod te weten. Bovendien gaan dan vijf exclusieve Sky Penthouses in verkoop, met woonoppervlaktes van 74 tot 206 vierkante meter en koopsommen vanaf 795.000 euro (v.o.n.).

Verkoopevent Elements op grote hoogte. Reserveer een tijdslot

Het verkoopevent op woensdag 15 mei is in de Ventuno Skylounge op de 21ste verdieping van het Ruby Emma Hotel, aan de Amstelvlietstraat 4 in Amsterdam. Dat is om de hoek van de bouwplaats van Elements. Het is een toepasselijke locatie: de Sky Penthouses die tijdens het event in verkoop gaan, bevinden zich op ongeveer dezelfde hoogte. Je kunt dus meteen genieten van het uitzicht dat je straks ook in die penthouses hebt. Het verkoopevent begint om 18:00 uur. Reserveer via deze link een tijdslot voor je bezoek, want er is beperkt plek. Zonder reservering kun je niet naar binnen. Kom je met de auto? Dan kun je tegen betaling je auto kwijt in de parkeergarage onder het hotel. Via www.parkbee.com kun je een parkeerplek reserveren.

Sky Penthouses: veel woonruimte en een panoramisch uitzicht

Dan nu het woningaanbod. De vijf Sky Penthouses die op 15 mei in verkoop gaan, zijn tweelaags en liggen op de 21ste en 22ste verdieping. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 74 tot maar liefst 206 vierkante meter. Dankzij de grote raampartijen en de heerlijke buitenruimtes heb je een panoramisch uitzicht over de stad, de Amstel en de verre omgeving. De koopsommen beginnen bij 795.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief een stelpost voor de keuken en exclusief erfpachtcanon. Op de dag van de start verkoop, woensdag 15 mei, staat alle informatie over deze penthouses in de woningzoeker op de projectsite.

Ook nog studio’s, townhouses en lofts beschikbaar in Elements

Behalve de Sky Penthouses zijn er dus ook nog andere appartementen in Elements beschikbaar. Het gaat om studio’s, townhouses en lofts. De nog beschikbare Studio’s zijn 39 vierkante meter groot en hebben één of twee kamers. De tweelaagse townhouses die nog te koop zijn (Parc Townhouses genoemd), hebben woonoppervlaktes van 73, 74 en 81 vierkante meter en drie kamers. De lofts (Parc Lofts, City Lofts en Sky Twin Lofts) zijn 57 tot 97 vierkante meter groot en hebben twee of drie kamers. Alle woningen in Elements, behalve de studio’s, hebben een eigen buitenruimte. De prijzen van het nog beschikbare aanbod lopen uiteen van 420.000 tot 1.000.000 euro (v.o.n.). Ook deze koopsommen zijn inclusief een stelpost voor de keuken en exclusief erfpachtcanon.

Elements, Amsterdam: altijd verzekerd van een fraai uitzicht

Elements kent alleen maar ‘goede kanten’, letterlijk. Welke woning in het iconische gebouw je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een prachtig uitzicht. Over de stad, het aangrenzende park of de Amstel. Bijzonder aan Elements is het ‘parametrisch design’. Dat wil zeggen dat het gebouw zo is ontworpen, dat je maximaal geniet van zon en daglicht, en zo min mogelijk last hebt van de wind. Dat zo’n design ook nog eens leidt tot een iconische vorm, maakt Elements extra aantrekkelijk.

Ontsnappen aan de drukte van de stad

Nog meer mooie kanten. Je kunt in Elements heerlijk ontsnappen aan de drukte van de stad. Zo komt er op de eerste verdieping een zwembad, exclusief voor bewoners. Een wintertuin, een courtyard en een daktuin (met vijver) zorgen voor het nodige groen, waar je het stadsleven even helemaal vergeet. En in de laagbouw komt een bar, die via harmonicadeuren de buitenwereld naar binnen haalt. Op de begane grond is verder ruimte voor co-working spaces en een huiskamer, waar je je medebewoners ontmoet. En wil je gewoon even de stad uit. Zo gebeurd. In de directe omgeving liggen NS station Amsterdam Amstel en metrostation Spaklerweg. En met de auto zit je in vijf minuten op de A2.

Klimaatpositief: duurzame energie en materialen, minder hittestress

In meerdere opzichten is Elements klimaatpositief. Zo dragen de daktuinen bij aan minder hittestress. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke en gerecyclede materialen met een lage milieu-voetafdruk, zoals hout. Ook levert Elements letterlijk en figuurlijk energie; het gebouw verbruikt minder energie dan de hoeveelheid energie die wordt opgewekt met de zonnepanelen op het dak en in de gevels.

Elements: volop in aanbouw. Bekijk drone-filmpje bouwplaats

Elements is al in aanbouw. Een nieuw drone-filmpje geeft daar een mooie indruk van. De verwachting is dat je hier vanaf het eerste kwartaal van 2026 kunt wonen.


Drone-filmpje van de bouw van woontoren Elements.

Inschrijving via projectsite Elements

Ben je op woensdag 15 mei verhinderd of is er geen plek meer? Geen zorgen. De inschrijving verloop sowieso online, via de woningzoeker op de projectsite. Heb je belangstelling voor een woning in Elements? Ga dan naar de woningzoeker, maak een account aan en schrijf je in. Het verkoopteam neemt dan vanzelf contact met je op.

Bekijk overzicht