Nieuws
11 februari 2020
Duurzaam wonen aan het weiland, op een boerenerf. Nog 2 appartementen beschikbaar in Vliervelden, Almere Oosterwold

Prachtig wonen naast de akker van de boer, met uitzicht op koeien, weilanden en een bos. Het kan in Het Poortgebouw op het boerenerf Vliervelden aan de Goudplevierweg in Almere Oosterwold. Van de 21 appartementen in dit duurzame gebouw zijn er nog twee beschikbaar. De bouw is volop bezig. De verwachte oplevering is in het najaar van 2020.

Wonen in het groen in Almere: appartement met flinke tuin en penthouse met ‘wauw’-factor

Een van de twee nog beschikbare woningen is een appartement van 111 vierkante meter, met een koopsom van 427.800 euro (v.o.n.). Dit appartement wordt opgeleverd met drie slaapkamers, een ruime badkamer, een separaat toilet en meer dan voldoende bergruimte. Ook heb je een tuin van 145 vierkante meter. De andere nog beschikbare woning is een penthouse. Dit penthouse heeft een vide, een hoog plafond en grote raampartijen. Echt een woning met de ‘wauw-factor’, zo veel licht en ruimte! Deze maisonnette (bouwnummer 21) heeft drie slaapkamers, een badkamer, twee separate toiletten en een heerlijk ruime woon-/eetkamer. Het woonoppervlak is 129 vierkante meter. De verkoopprijs is 498.000 euro (v.o.n.).

Duurzaam wonen op een boerenerf in Almere Oosterwold

De architectuur van Het Poortgebouw is speels. Het gebouw vormt een natuurlijk geheel met de koeienstal en de hooischuur die op het erf staan. De appartementen zijn comfortabel en duurzaam en worden opgeleverd met een keuken, eigen bodemwarmtepomp, vier zonnepanelen en vloerverwarming en -koeling! Comfortabel wonen in combinatie met een lage energierekening! Ook beschik je over een eigen parkeerplaats en een aparte berging.

Wonen en genieten in een rustige, bosrijke omgeving

De appartementen hebben fantastisch uitzicht op een weiland, een bos en de gemeenschappelijke appelboomgaard. Hier pluk je je eigen appels. Naast de poort komt een biologische supermarkt. En iedere zaterdag is er een boerenmarkt met lokale, biologisch-dynamische producten op Stadsboerderij De Kemphaan, op een kwartiertje fietsen van Vliervelden. Heerlijke verse eieren en zelfgemaakte producten. Kortom, Vliervelden is een idyllische plek in een rustige, bosrijke omgeving.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite of bel de makelaar

Altijd al buiten willen wonen? Pak je kans en schrijf je nu via de projectsite in voor een van de nog beschikbare woningen. Of bel met de makelaar: 06-4124605.

Bekijk overzicht