Nieuws
8 februari 2020

DOK1620: vijf riante stadswoningen met werkruimte en heerlijke tuin in Amsterdam Noord. Nu in verkoop

Vijf riante stadswoningen in Amsterdam Noord, met elk een grote werkruimte en – uniek in de hoofdstad – een heerlijke achtertuin. Ontdek de mogelijkheden van DOK1620, een fraai nieuwbouwproject in de wijk Buiksloterham. Hier combineer je wonen met werken, en stadse levendigheid met dorpse charme.

DOK1620: riante stadswoningen met werkruimte in Amsterdam Noord

De stadswoningen hebben woonoppervlaktes van zo’n 168 tot circa 180 vierkante meter. Naast een ruime woonkeuken, een living, een vide, drie slaapkamers en twee badkamers is er nog volop ruimte voor minimaal vier werkplekken en een vergaderruimte. In heel Buiksloterham wordt wonen met werken gecombineerd. Een ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een voorschrift in het bestemmingsplan. Op de basisplattegronden van de vijf stadswoningen is de werkruimte op de begane grond of de tweede verdieping ingetekend.

Wonen aan het Albert Molhof: een sfeervol, groen binnenplein

Pal vóór de stadswoningen van DOK1620 komt een sfeervol, groen binnenplein: het Albert Molhof. Dit hofje krijgt gras, frisse bloeiers, bomen, wuivende grassoorten en grote keien waarop je kunt zitten en waarop kinderen kunnen spelen.

Duurzaam en energiezuinig wonen in circulair Buiksloterham

DOK1620 verrijst in Buiksloterham in Amsterdam Noord. Je woont hier zeer energiezuinig en duurzaam, mede dankzij zonnepanelen, warmtepompen, uitstekende isolatie en balansventilatie met warmteterugwinning. De gevels zijn daarnaast voorzien van gerecycled of eenvoudig te recyclen materiaal. Dat levert een kleinere CO2-footprint op. Fijne bijkomstigheid: de materialen zijn onderhoudsarm. Het duurzame karakter van DOK1620 past uitstekend bij Buiksloterham, dat op weg is de eerste circulaire wijk van Amsterdam te worden. Dat betekent onder meer dat gebouwen toekomstbestendig worden ontwikkeld: met duurzame materialen, energie-opwekkend en ook zelfvoorzienend op het gebied van energie.

Nu in verkoop: prijzen vanaf 1.055.000 euro

Het project is onlangs in verkoop gegaan. De prijzen lopen uiteen van 1.055.000 tot 1.125.000 euro (v.o.n.). Deze prijzen zijn inclusief 50 jaar afkoop erfpachtcanon. Niet inbegrepen bij de prijs is een parkeerplaats in de naastgelegen garage. Deze kost 35.000 euro (v.o.n.), eveneens inclusief 50 jaar afkoop erfpachtcanon. Heb je interesse? Neem dan contact op via het formulier op de projectsite. Of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij: 020-6816716.

Buiksloterham, Amsterdam Noord: innovatief, circulair en ongepolijst

Buiksloterham is een voormalig industrie- en havengebied dat steeds meer een stadswijk wordt waar je kunt wonen, werken en ontspannen. Maar een ‘gewone’ wijk zal Buiksloterham nooit worden. De circulaire ambities maken van dit stukje Amsterdam een pioniersgebied. Tegelijkertijd blijft de wijk haar robuuste uitstraling houden. Juist vanwege dat ongepolijste karakter zijn in de afgelopen jaren steeds meer creatieve ondernemers en hippe horecagelegenheden in Buiksloterham neergestreken.

Scholen, winkels en culturele hotspots in de omgeving

Als je in DOK1620 woont, heb je allerlei voorzieningen bij de hand. Zo vind je in de omgeving diverse scholen, winkels en een gym. Dat geldt ook voor culturele hotspots als EYE Filmmuseum en de NDSM-werf. En wil je de binnenstad in? Met de pont over het IJ op loopafstand, sta je binnen een kwartier in hartje centrum. Op nog geen 10 minuten fietsen vind je metrohalte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn, waarmee je door heel Amsterdam reist. Ga je liever met de auto op pad? Binnen een mum van tijd zit je op de A10.

Bekijk overzicht