Nieuws
10 september 2023

De Zaanse Helden: appartementen v.a. 420.000 euro nabij Stadshart Zaandam. Donderdag 14 september: nazomerborrel

Meer huis voor je geld. Je krijgt het als je een appartement in nieuwbouwproject De Zaanse Helden in Zaandam koopt. Je woont hier aan een schitterende daktuin en op loopafstand van nog meer groen én het Stadshart van Zaandam. Er zijn nog drie- en vierkamerappartementen beschikbaar met woonoppervlaktes van 71 tot 132 vierkante meter en prijzen vanaf 420.000 euro (v.o.n.). Op donderdag 14 september is er een nazomerborrel in de daktuin van het naastgelegen gebouw Burano. Je krijgt dan een voorproefje van hoe het is om in De Zaanse Helden te wonen. Ook ontdek je welke mogelijkheden zo’n daklandschap je allemaal biedt. Je bent welkom tussen 17:00 en 19:00 uur.

Meer woonruimte, compleet met keuken en sanitair, lagere energierekening, geen erfpacht

Dat je in De Zaanse Helden meer huis voor je geld krijgt, heeft niet alleen te maken met het aantal vierkante meters. Zo hebben alle appartementen een fijne buitenruimte en bij elke woning hoort een eigen, overdekte parkeerplek. Daarnaast is de oplevering compleet, dus mét een luxe keuken en fraai sanitair. Tegelijkertijd zijn de appartementen zeer duurzaam en energiezuinig, met minimaal energielabel A+++. Dat is te danken aan de goede isolatie, de zonnepanelen op het dak en allerlei duurzame technieken. Je hebt hierdoor een lagere energierekening en, dankzij vloerverwarming en vloerkoeling, maximaal comfort. Nog een pluspunt: de woningen staan op eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht.

De Zaanse Helden: op loopafstand van Stadshart Zaandam

Je woont in De Zaanse Helden op loopafstand van de winkels, restaurants, cafés en andere uitgaansvoorzieningen van het Stadshart van Zaandam. En pak je op het nabijgelegen station de trein, dan sta je in een kwartier op Amsterdam Centraal.

Donderdag 14 september: nazomeren in groene daktuin

Wil je meer weten over De Zaanse Helden en over de nog beschikbare appartementen? Kom dan donderdag 14 september naar de informatieve nazomerborrel met een relaxte summer vibe. Je bent welkom tussen 17:00 en 19:00 uur en je hoeft je niet aan te melden.

De Zaanse Helden: overweldigend groene daktuin

De borrel vindt plaats in de daktuin van het naastgelegen gebouw Burano, aan de Houtveldweg in Zaandam. Deze tuin is representatief voor de overweldigend groene daktuin die De Zaanse Helden krijgt. Sterker nog: beide daktuinen vormen straks één geheel. Dit wordt dé plek waar je heerlijk buiten kunt zitten, lekker kunt sporten, je buren kunt ontmoeten en waar kinderen fijn buiten kunnen spelen. De tuin krijgt een grote variatie aan struiken, planten en bloemen zodat mens en dier zich er thuisvoelen.

Rondleiding en in gesprek met makelaars en financieel adviseurs

Behalve gezellig borrelen en de sfeer proeven kun je tijdens de nazomerborrel een rondleiding over de bouwplaats doen. Je kunt je dan echt een voorstelling maken van hoe het zal zijn om hier te wonen. Ook kun je in gesprek met de makelaars, die je alles vertellen over het nog beschikbare aanbod van koopwoningen. En ben je benieuwd naar een waarde-indicatie van je huidige woning en hoeveel je kunt lenen? Ga dan vrijblijvend praten met de financieel adviseurs van Vaes Finance. Ook zij zijn tijdens de nazomerborrel aanwezig.

Ook leuk voor kinderen dankzij springkussen, drankje en ijsje

Heb je kinderen? Neem ze gerust mee! Zij kunnen zich uitleven op het springkussen. Er is ook een pop-up zomerbar, voor verfrissende drankjes en een verkoelend ijsje.

Bouw gaat hard

De vaart zit er stevig in bij de bouw van De Zaanse Helden. Het is indrukwekkend hoe hard het gaat. De eerste koopwoningen worden over circa 1,5 jaar opgeleverd.

Kennismaken met toekomstige bewoners, omgeving verkennen

Bijzonder aan de nazomerborrel is dat je alvast kennis kunt maken met de mensen die al een appartement hebben gekocht. Misschien zijn zij wel je toekomstige buren! Daarnaast kun je de omgeving verkennen. Je woont hier dicht bij het station en het centrum van Zaandam, en tegenover de 300 jaar oude molen De Held Jozua. Het oer-Hollandse slagenlandschap ligt bovendien letterlijk om de hoek.

Ontdek nu alvast de omgeving via onderstaande video:

Still-video-De-Zaanse-Helden

Mis ‘m niet, de nazomerborrel bij De Zaans Helden

Nog even kort de belangrijkste informatie over de nazomerborrel bij De Zaanse Helden:

  • Datum: donderdag 14 september
  • Tijd: 17:00-19:00 uur
  • Locatie: daktuin gebouw Burano aan de Houtveldweg in Zaandam, naast de bouwlocatie
  • Aanmelden niet nodig
Bekijk overzicht