Nieuws
14 september 2023

De Werf bij de Sluis in Muiden: bouw volop bezig, over circa 1,5 jaar kunt u hier wonen!

De funderingspalen zitten inmiddels in de grond. En momenteel wordt de damwand geplaatst voor de parkeerkelder. Dat nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden er komt, is dan ook een feit! Dat is goed nieuws, vooral omdat veel woningbouwprojecten elders stilvallen of uitgesteld worden. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners van De Werf bij de Sluis in Muiden in de zomer van 2025 genieten van hun spiksplinternieuwe en energiezuinige woning aan de Vecht.

De Werf bij de Sluis in Muiden: aan het water, in de historische kern van Muiden

De Werf bij de Sluis in Muiden verrijst aan de Vecht, op de plek van een voormalige scheepswerf. U woont hier aan het water en in de historische kern van Muiden, schuin tegenover het Muiderslot. Bijzonder is dat u de mogelijkheid heeft van een ligplaats voor de deur. U vaart vanuit de jachthaven zo het IJmeer op, richting Amsterdam bijvoorbeeld. Of de naar de andere kant, richting het Gooimeer. Er is nog woningaanbod beschikbaar. Het gaat om werfhuizen en appartementen.

Werfhuizen met tuin of terras, vanaf 725.000 euro

De werfhuizen die nog beschikbaar zijn, hebben woonoppervlaktes van 121 tot 184 vierkante meter en drie of vier slaapkamers. Het gaat om lichte woningen met een prachtig uitzicht over de Vecht. Sommige werfhuizen hebben een tuin aan de historische binnenmuur. Andere beschikken over een riant terras aan de kant van het water. Dit terras grenst bovendien aan een autoluw binnengebied, waar u heerlijk kunt zitten en waar kinderen veilig kunnen spelen. In en om uw huis heeft u veel leefruimte, ideaal als u een gezin heeft, veel thuis werkt of vierkante meters nodig heeft voor uw hobby. De prijzen van de nog beschikbare werfhuizen beginnen bij 725.000 euro (v.o.n.). Meer weten? Bekijk de woningzoeker op de projectsite en neem contact op met een van de makelaars.

Ook nog appartementen en penthouses beschikbaar

Behalve werfhuizen zijn er ook nog appartementen en penthouses beschikbaar. Een van die penthouses – op de bovenste verdieping van blok F. Finn, is maar liefst 205 vierkante meter groot. De living aan de westzijde geeft toegang tot een terras van circa 37 vierkante meter. Dit terras bestrijkt de volle breedte van de woning. Het zaagdak beschikt over daklichten die zorgen voor extra verdiepingshoogte en veel lichtinval. Aan de werfzijde heeft u uitzicht over de Vecht. Misschien ziet u daar ook uw eigen boot liggen. Want op ‘De Werf’ heeft u de mogelijkheid van een ligplaats voor de deur. Zoals het hoort bij een penthouse, komt de lift vanuit de onderliggende parkeergarage uit ín het penthouse. Bent u benieuwd naar dit penthouse of naar een van de andere nog beschikbare appartementen? Bekijk dan de woningzoeker op de projectsite en neem contact op met een van de makelaars.

Bekijk overzicht