Nieuws
1 februari 2019

De Voortuinen: buitengewoon wonen in Amsterdam, op eigen grond, met ruime terrassen. Fase 1 nu in verkoop

Heerlijk wonen aan de rand van het Westerpark, een van de oudste stadsparken van Amsterdam. Het kan in De Voortuinen, een schitterend woongebouw met panoramisch uitzicht. Je woont hier buiten de drukte van het stadscentrum en bent daar toch dichtbij. Fase 1, met appartementen vanaf 80 vierkante meter, is nu in verkoop. Bijzonder: de appartementen staan op eigen grond. Je betaalt dus géén erfpacht. Op vrijdag 8 februari is er een exclusief verkoopevent: Enjoy the View.

De Voortuinen: appartementen in het verlengde van het Westerpark, een klasse apart

De Voortuinen is een schitterend appartementencomplex, echt een klasse apart. Licht, lucht en ruimte kenmerken het gebouw. De appartementen krijgen grote raampartijen en ruime, overdekte terrassen tot wel 122 vierkante meter. Op die terrassen groeien bomen! Dat verklaart de naam van het complex.

Invloed koper op indeling en afwerkingsniveau

De indeling van de appartementen wordt, waar dat kan, afgestemd op jouw wensen. Ook bepaal je zelf het afwerkingsniveau. Je kunt kiezen voor een consumenten casco oplevering of voor een van de Pluspakketten. Daarmee maak je echt iets bijzonders van je appartement. Denk aan een Siematic-keuken, design-sanitair, een hoogwaardige gietvloer of een vloer met visgraatparket. Desgewenst word je appartement turn-key opgeleverd. Je hoeft dan alleen nog maar je spullen te verhuizen en je kunt er gaan wonen. De verschillende Pluspakketten kun je bekijken op www.devoortuinen.amsterdam.

Eerste fase: appartementen vanaf 80 vierkante meter

De appartementen in De Voortuinen zijn circa 32 tot 153 vierkante meter groot. Het gebouw krijgt ook penthouses, van ongeveer 138 tot een verbluffende 324 vierkante meter. Fase 1 bevat appartementen met woonoppervlaktes vanaf 80 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 595.000 euro (v.o.n.). En, zoals gezegd, je betaalt géén erfpacht! Dat scheelt in de maandlasten en is ook goed voor de toekomstige waarde van je appartement. Je kunt bij je appartement overigens een parkeerplaats kopen.

Fase 1 nu in verkoop: inschrijven via de website. Verkoopevent op 8 februari

Interesse? Schrijf je dan nu in door een account aan te maken op www.devoortuinen.amsterdam. Wil je (eerst) meer weten en ervaren wat straks je uitzicht is? Kom dan vrijdag 8 februari naar het verkoopevent Enjoy the View. Let op: dit is alleen voor genodigden. Via een account op www.devoortuinen.amsterdam kun je je aanmelden.

Bekijk de video-impressie van De Voortuinen:

Start bouw De Voortuinen na de zomer verwacht

De Voortuinen is een (ver)nieuwbouwproject. Op de plek waar jij straks kunt genieten van een panoramisch uitzicht over het park en de stad, staat nu een verouderd kantoorgebouw. Dit wordt compleet vernieuwd tot een woongebouw waarin een nieuwe standaard wordt gezet. De verwachting is dat de transformatie na de zomer start. De oplevering zal eind 2020, begin 2021 zijn.

Ontspannen wonen in Westerpark West, Amsterdam. Binnen de ring

Het project is onderdeel van de transformatie van het hele gebied Westerpark West tot een groene woonbuurt, met zo’n 700 tot 800 koop- en huurappartementen. Een buurt waar je ontspannen kunt wonen. Aan de rand van het Westerpark, binnen de ring en op 12 minuten fietsen van de binnenstad. Maar ook met allerlei voorzieningen om je heen, zoals winkels, scholen, restaurants, sportvoorzieningen, het Westerpark en de Westergasfabriek, een van de culturele hotspots van Amsterdam. Meer informatie over de omgeving lees je op www.westerparkwest.amsterdam.

Bekijk overzicht