Nieuws
9 juli 2024

De Venoever: luxe appartementen voor alle levensfases, centraal in Nieuw-Vennep. Start verkoop begin september verwacht

Riante appartementen voor alle levensfases, aan het water en op loopafstand van allerlei voorzieningen. Ontdek de mogelijkheden van nieuwbouwproject De Venoever in Nieuw-Vennep. De Venoever krijgt 24 levensloopbestendige appartementen met woonoppervlaktes van 76 tot 136 vierkante meter en grote buitenruimtes. De verkoop start naar verwachting begin september.

De Venoever: wonen aan de Hoofdvaart in Nieuw-Vennep, nabij winkels en horeca

De Venoever verrijst op een van de beste plekken van Nieuw-Vennep, aan de Hoofdvaart en met uitzicht op de Witte Kerk. Meer precies: op de kruising van de Nieuwstraat en de Hoofdweg. Winkelcentrum Symphony ligt op een steenworp afstand en ook voor een hapje of een drankje zijn er mogelijkheden genoeg binnen een paar minuten lopen.

Appartementen geschikt voor alle levensfases

De 24 appartementen zijn allemaal gelijkvloers en geschikt voor alle levensfases. Ze worden opgeleverd met een fraaie badkamer. Je kunt kiezen uit diverse indelingen en de afwerking is van hoog niveau. Dankzij de grote buitenruimtes kun je heerlijk van de ochtend- of de avondzon genieten. Dat geldt in het bijzonder voor de twee penthouses, die elk een riant dakterras hebben. Bij elk appartement hoort een parkeerplaats op eigen terrein.

De Venoever: comfortabel, duurzaam en energiezuinig

Niet alleen op het gebied van wooncomfort, ook op het gebied van duurzaamheid voldoet De Venoever aan hoge eisen. Regenwater wordt vasthouden, groene daken en klimop temperen de zomerse hitte en met insectenhotels haal je de natuur nóg iets dichterbij. Een deel van de gevels wordt opgetrokken in hout. Tegelijkertijd woon je hier heel energiezuinig. En wil je extra zonnepanelen op het dak installeren, dan is daar ruimte voor.

Belangstelling voor een appartement in De Venoever? Blijf op de hoogte

Heb je interesse in een appartement in De Venoever? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. De prijzen zijn nog niet bekend, maar de verwachting is dat de verkoop begin september van start gaat.

Bekijk overzicht