Nieuws
30 november 2022

BRISK: duurzame appartementen vanaf 305.000 euro in Amsterdam Zuidoost. Nu in verkoop

Stel je eens voor: je eigen betaalbare appartement in BRISK. Een fijne stek waar je alle ruimte hebt om met volle teugen van het leven te genieten. En waar duurzaamheid en comfort vanzelfsprekend zijn. De verkoop van de eerste 36 appartementen is gestart. Ook de bouw is al in volle gang. Dat betekent zekerheid dat jouw appartement er ook daadwerkelijk komt.

BRISK: appartementen in Amsterdam, van 305.000 tot 502.500 euro

De appartementen hebben een ruime woonkamer, badkamer, een of twee slaapkamers en een eigen balkon. Ze zijn gelegen op de tiende tot en met de vijftiende verdieping. De grootte van de appartementen varieert van 41 en 71 vierkante meter. De koopsommen lopen uiteen van 305.000 tot 502.500 euro (v.o.n.), inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

  • Iets voor jou? Bekijk dan het actuele woningaanbod op de projectsite van BRISK en schrijf je in als (reserve)kandidaat.

Duurzaam appartement met lagere energielasten

Een nieuwe woning in BRISK heeft veel voordelen. Je woont in een gloednieuw appartement, dat je naar eigen smaak kunt indelen en inrichten. En, niet onbelangrijk, de energielasten zijn laag. Je woning heeft geen gasaansluiting en beschikt over de nieuwste installaties voor verwarming en voor het opwekken van elektriciteit. Dit zorgt (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte. Op zowel de korte als de lange termijn doe je dus een investering die loont, voor jouw portemonnee én voor het milieu.

Spectaculaire metamorfose van kantorenwijk naar levendige stadswijk

BRISK maakt deel uit van het gebied tussen de Ikea en de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit voormalige bedrijvenpark ondergaat een spectaculaire metamorfose. Jarenlang waren kantoren en bedrijfsgebouwen bepalend voor het beeld en de sfeer in dit deel van de stad. Straks is het een levendige stadswijk, met alles wat je daar verwacht. De naam van deze nieuwe wijk? Hondsrugpark.

Hondsrugpark: alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik

Ben jij een fan van Amsterdam? Dan voel jij je ongetwijfeld thuis in Hondsrugpark. Hier heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Wil je boodschappen halen of een nieuwe outfit shoppen? Heb je zin in een snelle hap of juist een uitgebreid diner? En ga je daarna voor een trendy cocktail of een gezellig biertje? Wat het ook wordt, Hondsrugpark heeft het. Van talrijke restaurants, cafés, winkels, sportfaciliteiten en uitgaansgelegenheden tot gezellige boetiekjes, trendy koffiebars en smaakvolle toko’s. Kijk hier voor meer informatie over deze nieuwe wijk, Hondsrugpark.

BRISK: vijf gebouwen rondom aantrekkelijk groen binnengebied

BRISK is een ontwikkeling van Synchroon, in samenwerking met de Alliantie Ontwikkeling en HSB Bouw. Het complex en bestaat uit vijf gebouwen in verschillende soorten en maten, met ruimte voor appartementen, stadswoningen, een woonstudio, kantoren en een parkeergarage. In het midden ligt een aantrekkelijk groen binnengebied. Dit is de plek bij uitstek voor gezellige ontmoetingen met medebewoners.

Bekijk overzicht