Nieuws
17 december 2020

BossaNova: terrasappartementen midden in een park in Haarlem. Fase 1 nu in verkoop

Terrasappartementen in allerlei verschillende afmetingen midden in het Aziëpark in Haarlem. Het woningaanbod in nieuwbouwproject BossaNova is gevarieerd. De verkoop van fase 1 is op 17 december gestart. De appartementen (van 79 tot 134 vierkante meter) hebben koopsommen vanaf 360.000 euro (v.o.n.). Interesse? Schrijf je dan in via de projectsite en ontvang de inloggegevens voor je woningdossier met daarin meer informatie over het project.

BossaNova (Haarlem): terrasappartementen en ook studio’s

Bossa en Nova zijn twee gebouwen die letterlijk met hun ‘voeten’ in het Aziëpark staan, een enorm park van ruim 62.000 vierkante meter. Dat is vergelijkbaar met ongeveer 9 voetbalvelden. Fase 1 – toren Bossa – bestaat uit 78 woningen, verdeeld over 13 verdiepingen. Behalve om terrasappartementen gaat het ook om studio’s, maar die staan bijna allemaal al onder optie. De bouw start in april 2021 en duurt ongeveer 2 jaar.

Je kunt in BossaNova kiezen uit 5 woningtypen:

  • Terrasappartementen van 80 vierkante meter, vanaf 360.000 euro (v.o.n.).
  • Terrasappartementen van 90 vierkante meter, vanaf 391.500 euro (v.o.n.).
  • Terrasappartementen van 120 vierkante meter, vanaf 575.000 euro (v.o.n.).
  • Terrasappartementen van 130 vierkante meter, vanaf 605.000 euro (v.o.n.).
  • Studio’s van 50 vierkante meter, vanaf 255.000 euro (v.o.n.).

De terrasappartementen hebben 3 of 4 kamers, een fijne buitenruimte en dankzij de grote ramen is er veel lichtinval. Ze zijn daarnaast uitgerust met vloerverwarming en vloerkoeling en worden opgeleverd met een compleet ingerichte badkamer en toilet, en een Siematic keuken met Siemens apparatuur. Bijzonder is het smart ready concept. Dat betekent dat bij oplevering alle voorzieningen al zijn aangelegd om in de toekomst bijvoorbeeld verlichting, verwarming en beveiliging op afstand te regelen. Alle terrasappartementen en studio’s hebben een eigen parkeerplaats. En het mooie is: deze is bij de vrij op naamprijs van je woning inbegrepen.

Terrasappartementen speels ingedeeld, veel lichtinval

BossaNova bestaat uit twee torens, waarvan de eerste (Bossa) nu dus in verkoop is. De tweede (Nova) volgt in het nieuwe jaar. De woningplattegronden zijn speels. Omdat beide torens rond zijn, worden alle woon- en slaapkamers naar de gevel toe steeds breder, wat voor extra lichtinval zorgt. Heb je hulp nodig bij het inrichten? Vraag dan naar de inspiratieplattegronden. Via openslaande deuren kom je vanuit je woonkamer op je ruime balkon van circa 15,5 vierkante meter. En ook daar heb je het voordeel van de ronde vorm; hierdoor kijk je alle kanten op die je maar wilt. Bovendien heb je genoeg ruimte voor een mooie eettafel met stoelen en een zithoek. Voldoende plaats voor familie en vrienden dus.

Energiezuinig en duurzaam wonen in Haarlem

De Terrasappartementen van BossaNova worden bijzonder energiezuinig en duurzaam. Ze zijn gasloos en veel energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Voor de kenners: de EPC (maatstaf voor energie-efficiëntie) is wettelijk 0,4. De woningen in BossaNova scoren 0,11. Dit mooie cijfer is onder meer te danken aan de uitstekende isolatie, zonnepanelen en HR++ glas. Dat scheelt in de energiekosten. Bovendien kun je hierdoor een extra rentekorting op je hypotheek krijgen.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Het actueel beschikbare aanbod in BossaNova staat op de projectsite. Heb je belangstelling voor een van de woningen? Schrijf je dan in via de aanbodpagina. Dan ontvang je de inloggegevens voor je woningdossier met daarin meer informatie over het project.

Wonen in Haarlem, in een park, niet ver van historisch centrum

Nieuwbouwproject BossaNova verrijst in het Aziëpark, een nieuw park met veel gras, oude bomen en een slingerende waterpartij. Je woont hier straks op loopafstand van een overdekt winkelcentrum met meer dan 125 winkels. Bovendien is het historische centrum van Haarlem, met al zijn winkels, cafés, restaurants, musea en schouwburg, goed bereikbaar. Zowel met de fiets als met het openbaar vervoer. Ook Amsterdam en Schiphol zijn niet ver weg. Met de bus, trein en auto ben je er zo. Heb je juist behoefte aan rust en natuur? Ga dan naar natuurgebieden als het Poelbroekpark en de Meerwijkplas. Of naar het strand van Bloemendaal of Zandvoort.

Bekijk overzicht