Nieuws
25 januari 2022
BOLD: nog twee woonpaleizen in de wolken in Amsterdam Noord

Wonen in de wolken, in Amsterdam Noord. Het kan in de laatste twee Sky Villa’s van woontoren BOLD. In deze riante tweelaagse penthouses van 359 en 415 vierkante meter heeft u de stad aan uw voeten. De prijzen: 3.680.000 en 4.400.000 euro (v.o.n.), exclusief erfpacht en exclusief rente.

Sky Villa’s in BOLD, Amsterdam: gigantische living, slaapkamers met eigen badkamer

Beide nog beschikbare Sky Villa’s zijn zeer energiezuinig en hebben op de eerste woonlaag (de 23e verdieping van BOLD) een gigantische living, een lounge, een dining en een riante eilandkeuken. Het uitzicht op de stad is fantastisch. Loopt u de trap op naar de tweede woonlaag (24e verdieping), dan bereikt u de vide. Die biedt u een werkelijk formidabel uitzicht over het uitgestrekte veenweidelandschap ten noorden van Amsterdam. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers: de comfortabele master bedroom, met een eigen walk-in-closet en een luxe badkamer, en twee andere ruime slaapkamers met eveneens elk een eigen badkamer. In beide penthouses heeft u ook nog eens een riante buitenruimte. Het gebouw verrijst nabij grote culturele en culinaire hotspots, zoals EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren en de Tolhuistuin. En met het pontje, dat op loopafstand afvaart, ben je in een kwartier in hartje centrum. De kenmerken per penthouse op een rijtje:

Penthouse Waterfront Park Avenue (415 vierkante meter):

  • Verdieping 23 + 24.
  • Oriëntatie: 180 graden uitzicht.
  • Buitenruimte: 48 vierkante meter.
  • Prijs: 4.400.000 euro (v.o.n.), exclusief erfpacht en rente.
  • Status: klaar voor oplevering.

Penthouse Harbour Sunset (359 vierkante meter):

  • Verdieping 23 + 24.
  • Oriëntatie: uitzicht over natuur- en polderland ten noorden van Amsterdam.
  • Buitenruimte: 47 vierkante meter.
  • Prijs: 3.680.000 euro (v.o.n.), exclusief erfpacht en rente.
  • Status: klaar voor oplevering.

Uw Sky Villa inrichten naar uw persoonlijke smaak

Voor de inrichting van de Sky Villa’s heeft ontwikkelaar VORM gerenommeerde interieurarchitecten om een visie gevraagd. Tegelijkertijd staat uw persoonlijke smaak voorop. Daarom gaat het team van VORM met u aan de slag om uw Sky Villa helemaal naar uw wensen in te richten.

BOLD: luxueus wonen in Amsterdam: wijnkelder, gym, sauna, bioscoop en persoonlijke service

De Sky Villa’s vormen de paradepaardjes van BOLD, de woontoren die als uitgangspunt heeft dat het u aan niets ontbreekt. Daarom krijgt het gebouw een wijnkelder, een gym, een sauna en een bioscoop. Ook zijn er gastenverblijven en extra ruimtes voor festiviteiten en opslag. Die luxe wordt gecombineerd met de persoonlijke gebouwservice van +james. U kunt +james onder meer inschakelen om uw kleding te laten stomen of om boodschappen te laten bezorgen.

Zonnepanelen op de gevels: duurzaam en futuristisch

Bijzonder is het duurzame karakter van het gebouw. Dankzij warmtekoude-opslag en talrijke zonnepanelen op de gevels en daken, wordt energie duurzaam opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én het scheelt in uw energiekosten. Bijkomend effect van alle zonnepanelen: de futuristische uitstraling van het gebouw. Behalve duurzaam is BOLD ook heel comfortabel. De appartementen, en dus ook de Sky Villa’s, zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en u kunt (optioneel) met een app bijvoorbeeld de verlichting en de gordijnen bedienen.

Culturele hotspots in directe omgeving

In de directe omgeving van BOLD vindt u diverse grote culturele en culinaire trekkers, zoals EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren en de Tolhuistuin. En wilt u de binnenstad in? Met de pont over het IJ op loopafstand, staat u binnen een kwartier in hartje centrum.

Meer weten? Kijk op de projectsite of bel de makelaar

Wilt u meer weten over de nog beschikbare Sky Villa’s in BOLD? Kijk dan op de projectsite of bel een van de makelaars. Zij leiden u met alle plezier rond door beide penthouses, uiteraard helemaal corona-proof.

Bekijk overzicht