B’Mine: huren voor de helft van de prijs, in Noord. 21 januari: open huis

B’Mine: huren voor de helft van de prijs, in Noord. 21 januari: open huis
7 januari 2017

Huurappartementen in Amsterdam Noord, met veel comfort en ruimte, nabij het IJ. Je vindt ze in nieuwbouwproject B’Mine. Bijzonder aan B’Mine zijn de friends-appartementen, die je deelt met een vriend, vriendin, broer, zus of collega. Je betaalt dan de helft van de normale huur. Op zaterdag 21 januari is er weer een open huis. 

Het open huis duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Je bent welkom in de modelwoning (aan de Bercylaan in Amsterdam) en kunt in gesprek met het verhuurteam voor alle informatie. Behalve de modelwoning kun je de hele vierde etage van het gebouw bezichtigen.

Wat zijn friends-appartementen?

Maar wat zijn nu precies friends-appartementen? Het begrip friends is breder dan je denkt. Het belangrijkste kenmerk van deze woningen is dat er twee mensen op het contract komen. Of dit nou je (vaste) vriend of vriendin is, een collega, een broer, een zus of een verre kennis, dat maakt niet uit. Het kan allemaal in B’Mine. Je deelt de woonkamer, de keuken en de badkamer met je ‘friend’, en hebt allebei een eigen grote slaapkamer. Tegelijkertijd heb je evenveel rechten en je eigen huurcontract. Mocht je ‘friend’ de woning verlaten, dan kan een andere ‘friend’ zijn of haar huurcontract overnemen. Het grote voordeel is dat je woonlasten laag zijn. Voor de nog beschikbare friends-appartementen beginnen de huurprijzen bij 711 euro per persoon per maand.

Meer weten over het friends-concept?

In de brochure Friends @ B’Mine lees je meer informatie over de friends-appartementen. Je kunt voor een toelichting ook bellen met mensen van het verhuurteam. Zij bekijken dan samen met jou en je ‘friend’ de mogelijkheden om een appartement te huren.

Klik op de foto voor een tour door een van de appartementen:
bmine-overhoeks-noord-3d-foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook penthouses in B’Mine

Behalve friends-appartementen krijgt B’Mine ook ‘gewone’ appartementen. Die zijn inmiddels allemaal verhuurd of in optie. Nog wel beschikbaar zijn de schitterende penthouses, met huurprijzen vanaf 3.290 euro per maand.

Wat vind je allemaal in de omgeving van B’Mine?

In B’Mine woon je buiten in de stad. Behalve Filmmuseum EYE liggen diverse andere creatieve, muzikale en culturele hotspots om de hoek, zoals de A’DAM Toren, de Tolhuistuin en Paradiso Noord. Dankzij dit soort voorzieningen geniet je hier van de levendige stad, terwijl je je in alle rust kunt terugtrekken in je appartement of op je balkon. Alle appartementen in B’Mine hebben een balkon, van minimaal negen vierkante meter. Zie je al voor je hoe je hier straks buiten zit en van het uitzicht geniet?

Meer weten over B’Mine?

De verhuur van de appartementen is volop bezig. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via het inschrijfformulier op de projectsite en download de prijslijst en wegwijzer bij verhuur. Je kunt ook Hallie & Van Klooster Makelaardij bellen: 020-6816716. Er is ook een (beperkt) aantal parkeerplaatsen te huur. B’Mine is inmiddels in aanbouw. Het complex wordt medio dit jaar opgeleverd. Mogelijk kun je dus al voor de zomer je appartement in.


Meer nieuws

Nieuws
24 en 25/9: start verkoop Typisch Tuinstad: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

24 en 25/9: start verkoop Typisch Tuinstad: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

21 september 2021
Nieuws
Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

20 september 2021
Nieuws
Start verkoop fase 2 Werf bij de Sluis in Muiden, op zaterdag 9 oktober

Start verkoop fase 2 Werf bij de Sluis in Muiden, op zaterdag 9 oktober

20 september 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.