Nieuws
28 februari 2023

Nog diverse huurappartementen beschikbaar in BinnenDok, op NDSM in Amsterdam Noord. Vrijdag 10 maart: open huis

Een appartement huren in een nieuw en bruisend stadsdistrict aan het IJ in Amsterdam Noord. Het kan in nieuwbouwproject BinnenDok in het nieuwe stadsdistrict NDSM. Er zijn in dit markante gebouw nog diverse huurappartementen beschikbaar, met huurprijzen vanaf 1.310 euro per maand. Op vrijdag 10 maart is er van 13.30 tot 15.30 uur een open huis. Dan kun je ter plekke ervaren hoe het is om in BinnenDok te wonen.  

Comfortabele huurappartementen in Amsterdam, met balkon, keuken en badkamer

BinnenDok bestaat uit 30 twee- en driekamerappartementen met woonoppervlaktes van 52 tot 70 vierkante meter. Alle woningen hebben een balkon en worden opgeleverd met wit gesausde wanden, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met modern sanitair. Je hebt een kleine, inpandige berging en bij een aantal appartementen heb je ook een berging elders in het gebouw. Achter het gebouw wordt een parkeergarage gerealiseerd, waarin je een plek voor je auto kunt huren. Daar komt ook een fietsenstalling.

BinnenDok, NDSM: riante daktuin met uitzicht over het IJ

De uitstraling van BinnenDok wordt wordt robuust, passend bij het rauwe scheepswerfverleden van het gebied. Toch is er volop ruimte voor de zachte kant van wonen. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht, alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en er is een riante daktuin. Daar ontmoet je je buren en geniet je van het uitzicht over het IJ. De bouw van BinnenDok vordert. De verwachting is dat de appartementen nog vóór de zomer (2023) worden opgeleverd. Je kunt hier dus al vrij snel wonen! De parkeergarage (met daktuin) wordt overigens later opgeleverd.

Inschrijven via projectsite

Heb je belangstelling voor een huurappartement in BinnenDok? Schrijf je dan voor de nog beschikbare woningen in via de projectsite. Bekijk wel eerst de voorwaarden om voor een huurappartement in aanmerking te komen. Wordt een appartement aan jou toegewezen, dan neemt het verhuurteam contact met je op.

Open huis op vrijdag 10 maart: appartement open, in gesprek met verhuurteam

Tijdens het open huis op vrijdag 10 maart is een appartement op de achtste verdieping opengesteld. Zo krijg je een uitstekende indruk van hoe het is om in BinnenDok te wonen. Ook kun je met het verhuurteam in gesprek. Je hoeft je voor het open huis niet aan te melden. Het complex is te vinden aan het Ks. Ibisplantsoen in Amsterdam Noord. Sommige navigatiesystemen geven dit aan als ‘NDSM-straat’. Je kunt in de omgeving parkeren en ziet vanzelf waar je voor het open huis naar binnen kunt (hoofdentree). Je bent tussen 13.30 en 15.30 uur welkom.

Wonen op NDSM in Amsterdam, nabij veerpont, horeca en jachthaven

NDSM is een nieuw stadsdistrict op de plek van de voormalige, gelijknamige scheepswerf in Amsterdam Noord. Eeuwen geleden werden hier VOC-schepen gebouwd, later rolden er mammoettankers van de helling. De werf was toen een van de grootste scheepswerven ter wereld. Nu is het een plek met creatieve bedrijven, festivals, aantrekkelijke horeca en steeds meer woningen. Bijzonder aan NDSM zijn de ligging aan het IJ, de nabij gelegen jachthaven en de robuuste restanten van het verleden als scheepswerf. De rauwheid van dat verleden is nog altijd voelbaar in het gebied en is ook de charme ervan. BinnenDok is dan ook voor stedelingen die houden van een rafelrandje en van tegendraads mooi. Wil je meer weten over stadsdistrict NDSM? Kijk op www.levenopndsm.nl.

Bekijk overzicht