Nieuws
5 februari 2022
Appartementen in De Jacob in Amsterdam: 324.000 euro. Inschrijven t/m 17 februari

Comfortabele, duurzame én aantrekkelijk geprijsde woningen zijn schaars in Amsterdam. Maar niets is onmogelijk! Dat bewijst nieuwbouwproject De Jacob in Amsterdam West. Fase 2 van De Jacob krijgt namelijk 27 middeldure koopappartementen van circa 50 vierkante meter. Met een balkon op het westen en een gemeenschappelijke tuin is het in De Jacob aangenaam wonen. De appartementen zijn op vrijdag 4 februari in verkoop gegaan. De inschrijving sluit donderdag 17 februari (17.00 uur). De prijs: 324.000 euro (v.o.n.), inclusief afgekochte erfpacht.

De Jacob: appartementen in Amsterdam: 324.000 euro

De appartementen vallen onder het middensegment koopwoningen. Ze hebben een sterk gereduceerde verkoopprijs van 324.000 euro (vrij op naam), inclusief afgekochte erfpacht. Deze prijs is aanzienlijk onder de marktwaarde. Hiermee wordt doorstroming op de woningmarkt gestimuleerd en komen meer koopwoningen beschikbaar voor mensen met een middeninkomen.

Voorwaarden en voorrangsregels

Om beleggers te weren, zijn op deze stadsappartementen een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding van toepassing. Verder krijgen bepaalde categorieën belangstellenden voorrang. Op de projectsite staat een overzicht van de voorrangsregels, in volgorde van belangrijkheid. Sowieso geldt altijd dat je gezamenlijke jaarinkomen niet hoger mag zijn dan 80.000 euro bruto.

Inschrijven tot en met donderdag 17 februari (17.00 uur)

Voldoe jij aan de voorwaarden en voorrangsregels? Schrijf je dan in via de projectsite. De inschrijftermijn sluit op donderdag 17 februari om 17.00 uur. Wees er dus op tijd bij.

De Jacob: nieuwbouw in stedelijke omgeving met veel groen

Kenmerkend voor De Jacob is het vele groen in de omgeving. Dat is niet alleen te danken aan de binnentuin, maar ook aan de tuinen van de gezinswoningen en de groene strook pal naast de woningen. Bovendien ligt het Rembrandtpark op loopafstand. Even verderop vind je het Vondelpark en ga je precies de andere kant op, dan wandel je zo naar de Sloterplas. Al dat groen leent zich uitstekend om te wandelen, hard te lopen of te skaten. En je kunt er heel goed picknicken of gewoon lekker op je handdoekje in het gras van de zon genieten. Toch woon je in De Jacob in een stedelijke omgeving, met in de buurt talrijke restaurants en cafés, supermarkten, scholen en sportgelegenheden. Voor de echte stadse reuring moet je iets verderop zijn, in het centrum. Met de fiets ben je daar zo.

Bekijk overzicht