Nieuws
7 maart 2023

Bataviahaven: herenhuizen en appartementen nabij boulevard en jachthaven in Lelystad. Geef je woonwensen door!

Een jachthaven en een gezellige boulevard met restaurants en terrassen om de hoek. Een winkelwalhalla op fietsafstand. Weidse vergezichten over het Markermeer. En natuurlijk volop ruimte en wooncomfort. Bataviahaven in Lelystad is in korte tijd uitgegroeid tot een fantastische plek om te wonen en te bezoeken. Vorig jaar is het majestueuze appartementengebouw aan de haven opgeleverd. Daarachter, aan de stadse kant, komen nog meer woningen: 18 appartementen en 14 herenhuizen. Interesse? Meld je aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte. En geef meteen je woonwensen door.

Herenhuizen en appartementen, met boulevard en jachthaven om de hoek

De woningen komen achter het imposante appartementencomplex dat aan de boulevard staat. De baksteenarchitectuur van dat gebouw komt in de nieuwe woningen terug. Het gaat om 14 riante herenhuizen en, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen, 18 appartementen.

Riante herenhuizen met eigen terrastuin

De herenhuizen staan straks aan de Reygersbeek. De baksteenarchitectuur van de gebouwen aan de boulevard komt in de herenhuizen terug. Toch is er veel variatie. Zo verschillen de woningen in hoogte, kleur en metselwerk, waardoor het gevelbeeld heel afwisselend is. Eén herenhuis springt eruit. Deze woning is extra hoog en aan de voorzijde voorzien van een balkon. Onder de luifel bevindt zich een Delfts stoepje, met ruimte voor een bankje of plantenbakken. De herenhuizen zijn drielaags. Ze hebben een grote woonkeuken op de begane grond, een living op de eerste verdieping en drie slaapkamers op de tweede verdieping. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen terrastuin op het westen, waar je in de middag en avond van de zon kunt genieten. Dit vlonderterras is bereikbaar vanuit de living op de eerste verdieping en wordt een groene oase. Onder het vlonderterras heb je ruimte voor twee eigen parkeerplaatsen.

Fraaie appartementen in kleinschalige gebouwen

Aan weerszijden van de herenhuizen verrijzen twee kleinschalige woongebouwen met elk negen appartementen. Deze variëren in grootte van ongeveer 85 tot 100 vierkante meter. Elk appartement beschikt bovendien over een balkon.

Op de hoogte blijven? Meld je aan en geef je woonwensen door

Ben je geïnteresseerd in dit nieuwe woningaanbod in Bataviahaven in Lelystad? Maak dan een eigen account (woondossier) aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte. En geef in je eigen woondossier meteen je woonwensen door. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de verkoop start.

Wonen in Bataviahaven: stadse voorzieningen en woeste natuur in omgeving

Je woont in Bataviahaven nabij de jachthaven en de boulevard aan het Markermeer, en op fietsafstand van Batavia Stad Fashion Outlet, een echt winkelwalhalla. Natuurgebied De Oostvaardersplassen en het stadscentrum van Lelystad met al zijn voorzieningen liggen eveneens niet ver weg.

Bekijk overzicht