Nieuws
22 september 2023

Amsterdams Noorden: 4 tweekappers en 6 appartementen in Amsterdam Noord. Binnenkort in verkoop

Een buitenkans in Amsterdam Noord. Aan het Zuideinde 366, niet ver van natuurgebied Het Twiske, gaan binnenkort vier twee-onder-één-kapwoningen en zes appartementen in verkoop. Het kleinschalige project komt op een groen erf en luistert naar een toepasselijke naam: Amsterdams Noorden. 

Amsterdams Noorden: Waterlandse of robuuste architectuur

De tweekappers worden 138 of 161 vierkante meter groot, de appartementen krijgen woonoppervlaktes van 117 of 131 vierkante meter. Bij alle woningen zijn drie slaapkamers mogelijk, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld twee. En bij de appartementen kun je voor de gelijkvloerse woningen op de begane grond gaan (met een terras), of voor de maisonnettes op de eerste en tweede verdieping. De architectuur is robuust en ‘Noords’, ook wel ‘Waterlands’ genoemd. Dat laatste is vooral aan de straatkant te zien, onder meer aan de rode pannen en het groene hout aan de gevels. Meer achter op het erf is de architectuur robuuster: met steen en antracietkleurig hout. Tegelijkertijd worden de woningen heel licht, dankzij grote raampartijen.

Uitstekende energieprestaties (A+++), extra wooncomfort

De tweekappers en appartementen van Amsterdams Noorden worden zeer energiezuinig en voorzien van onder meer een lucht-warmtepomp, warmteterugwinning, lage temperatuur vloerverwarming en PV-panelen. Het energielabel is niet voor niets A+++. De uitstekende energieprestaties zorgen voor extra comfort en, bij normaal verbruik, een lagere energierekening.

Woonklaar opgeleverd, je hoeft alleen maar in te richten

De woningen worden volledig ’turnkey’ (woonklaar) opgeleverd, helemaal naar jouw smaak. Dat betekent dat de woning dan al is uitgerust met een luxe SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur en een Quooker, een luxe badkamer en – op de begane grond – een parketvloer en gladde wanden. Alle binnenafwerking, zoals door jou uitzocht, is dus al aangebracht als je de sleutel krijgt. Je hoeft je huis alleen nog maar in te richten. Wat een luxe!

Op fietsafstand van natuurgebied Het Twiske

Je woont in Amsterdams Noorden op fietsafstand van natuurgebied Het Twiske en het daarnaast gelegen Ilperveld, net buiten de ringweg A10. In de directe omgeving vind je winkels voor de dagelijkse boodschappen, een huisartsenpraktijk en diverse sportvoorzieningen.

Belangstelling? Blijf op de hoogte

Heb je belangstelling voor een tweekapper of appartement in Amsterdams Noorden? Ga dan naar de projectsite voor meer informatie en meld je aan als geïnteresseerde. Dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start.

Bekijk overzicht