Nieuws
14 mei 2024

Amsterdams Buiten: dorps en vrijstaand wonen aan het water in Amsterdam. Nog villa's beschikbaar!

Riant en vrijstaand wonen in een dorp in Amsterdam. Het kan in nieuwbouwproject Amsterdams Buiten. Dit kleinschalige project in het dorp Sloten (gemeente Amsterdam) bestaat uit vier vrijstaande villa’s aan een laantje achter een hek, op een eilandje aan de Sloterweg. De villa’s zijn 231 tot 245 vierkante meter groot en hebben een royale woonkeuken, een aparte living, vier of vijf slaapkamers en twee (of optioneel drie) badkamers. De verkoop is gestart. Er zijn nog villa’s beschikbaar.

Wonen in een villa in een dorpse omgeving in Amsterdam

Amsterdams Buiten doet zijn naam eer aan. De villa’s liggen in een dorpse omgeving en dankzij de riante kavels (van 645 tot 682 vierkante meter) heb je zelf ook veel ‘buiten’. Je tuin is niet alleen groot, maar ligt ook nog eens aan het water. Dat geeft nog meer ruimtegevoel.

Grote woonkeuken, riante living, vier of vijf slaapkamers en meer

Hoewel je als koper nog allerlei woonwensen kunt laten realiseren, is er wel een basisontwerp. Dat gaat uit van een grote woonkeuken en een royale living op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn een master bedroom, een ‘gewone’ slaapkamer, een grote wasruimte (optioneel te gebruiken als extra slaapkamer) en een badkamer ingetekend. Bij de master bedroom kun je kiezen voor een ensuite badkamer en een inloopkast. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een badkamer voorzien.

Amsterdams Buiten: villa’s met hoog afwerkingsniveau, zeer energiezuinig

Het afwerkingsniveau is hoog. Zo worden de villa’s opgeleverd met parketvloeren, gladde wanden en luxe sanitair en tegelwerk. De keuken kies je zelf. De huizen zijn zeer energiezuinig en comfortabel. Dat is onder meer te danken aan PV-panelen, een warmtepomp, vloerverwarming en actieve vloerkoeling. Het is nieuwbouw volgens de hoogste standaarden; het energielabel is A++++.

Robuuste architectuur

De villa’s zijn ontworpen door architect Lolke Wijtsma. De villa’s aan de zijde van de Sloterweg hebben robuuste, bakstenen gevels. De woningen aan de achterzijde van het plan hebben ook stoer houtwerk aan de gevels. Alle vier de woningen hebben verdiepingshoge glaspartijen, die voor veel daglicht en uitzicht zorgen.

Amsterdams Buiten: wonen op kwartiertje fietsen van de binnenstad

Amsterdams Buiten ligt op een kwartiertje fietsen van de binnenstad en op 10 autominuten van de Zuidas en Schiphol. In de directe omgeving vind je diverse sportvoorzieningen voor de kinderen (zoals voetbal en hockey), het Amsterdamse Bos, recreatieplas de Nieuwe Meer en golfclub The International. In Amsterdams Buiten woon je in Amsterdam, maar dan in het groen, met een grote tuin en heel veel binnenruimte. Waar vind je dat nog?

Meer informatie? Neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling? Kijk dan op de projectsite www.amsterdamsbuiten.nl voor meer informatie en alle verkoopstukken. De koopsommen beginnen bij 1.700.000 euro (v.o.n.). En neem vervolgens contact op met Heeren Makelaars: 020-4702255 of info@heerenmakelaars.nl.

Bekijk overzicht