Nieuws
26 mei 2024

ACE: appartementen vanaf 345.000 euro aan Sloterplas in Amsterdam. Ook huur!

Wonen, sporten, ontmoeten en ontspannen. Het kan straks allemaal in en rondom nieuwbouwproject ACE, een superstedelijke woonplek aan de noordzijde van de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West. ACE omvat 565 koop- en huurappartementen, voor allerlei doelgroepen, ook gezinnen. De verkoop van de eerste fase start vrijdag 14 juni. Twee dagen eerder, op woensdag 12 juni, is er een verkoopevent. De koopsommen beginnen bij 345.000 euro (v.o.n.). Goed nieuws: de bouw begint (gegarandeerd) eind dit jaar. Meld je nu alvast aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte.

ACE, Amsterdam: appartementen in verschillende gebouwen

ACE is een veelomvattend project, met verschillende gebouwen met namen die zijn ontleend aan de tenniswereld, zoals Grand Slam, Volley, Slice en Lob. Dat heeft alles te maken met de plek: tennispark Sloterplas. Tennis (en padel) blijven hier gespeeld worden, op talrijke banen bóven elkaar. Er komen acht tennisbanen in de buitenlucht met daaronder twee indoor tennisbanen en vier padelbanen. Handig, want stapelen bespaart ruimte en als omwonende heb je hierdoor – en dankzij isolerende maatregelen – geen last van het geluid van de padel- en tennisbanen.

Appartementen en maisonnettes, zowel koop als huur

Het woningaanbod in ACE bestaat uit appartementen en maisonnettes (tweelaagse appartementen), geschikt voor singles, stellen, gezinnen en ouderen. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen (ook sociale en middenhuur). De huurwoningen komen later beschikbaar, eerst zijn de koopwoningen aan de beurt. En wel op vrijdag 14 juni, als fase 1 in verkoop gaat.

ACE, fase 1: start verkoop op vrijdag 14 juni. Koopsommen vanaf 345.000 euro

Fase 1 omvat 240 appartementen en maisonnettes, met woonoppervlaktes van circa 40 tot ongeveer 128 vierkante meter. De woningen hebben twee of drie kamers en een buitenruimte. Ze bevinden zich in de gebouwen Grand Slam (171 appartementen) en Slice (64 appartementen en 5 maisonnettes). De oplevering is inclusief een moderne keuken, een fraaie badkamer en toilet, vloerverwarming en vloerkoeling en een stalling voor je fiets(en). De prijzen van de appartementen beginnen bij 345.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief afgekochte erfpacht tot 2063. Dankzij het hoge energielabel bespaar je flink op je energiekosten. Bovendien kun je hierdoor voor een woning in ACE extra geld lenen. Je kunt je vanaf vrijdag 14 juni inschrijven via de projectsite.

Kom naar het verkoopevent op woensdag 12 juni

Wil je voorafgaand aan de start verkoop in gesprek met het verkoopteam? Kom dan op woensdag 12 juni tussen 17:00 en 19:00 uur naar het verkoopevent in het Van Eesteren Museum in Amsterdam Nieuw-West. Het adres: Noordzijde 31.

Levendige stadsbuurt nabij Sloterplas en Sloterpark

Met ACE krijgt Amsterdam er een levendige stadsbuurt bij, waar je kunt wonen, sporten, ontspannen en anderen ontmoeten. Niet alleen op de tennis- en padelbanen, ook in de horecagelegenheid die zich hier vestigt. Verder bieden de Sloterplas en het Sloterpark volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier: je kunt hier zwemmen, varen, wandelen, joggen, fietsen of evenementen bezoeken.

Bekijk overzicht