Nieuws
4 juni 2024

Aan de Molenwerf: appartementen en penthouses in Koog aan de Zaan. Nu in verkoop

Comfortabele en energiezuinige appartementen aan of nabij een groen speelveld, met winkels, een gezondheidscentrum en scholen in de directe omgeving. Ze zijn nu verkoop in nieuwbouwproject Aan de Molenwerf in Koog aan de Zaan. Aan de Molenwerf telt 57 gelijkvloerse koopappartementen met woonoppervlaktes van circa 65 tot 130 vierkante meter. De koopsommen variëren van 395.000 tot 825.000 euro (v.o.n.). Je kunt je tot zondag 23 juni (17:00 uur) inschrijven via de projectsite.

Aan de Molenwerf: 53 appartementen, 4 penthouses in Koog aan de Zaan

Aan de Molenwerf verrijst in het hart van de gewilde en groene wijk Westerkoog. Het project bestaat uit 53 appartementen en vier penthouses, verdeeld over drie gebouwen: twee gebouwen van acht woonlagen en één gebouw van drie woonlagen. De twee gebouwen van acht woonlagen, Frederik en Lourens genaamd, komen aan de Molenwerf en kijken uit op het speelveld. De gemeente gaat van deze ruimte een aantrekkelijk verblijfsgebied met speelvoorzieningen maken. Het gebouw met drie woonlagen, Hendrik genaamd, komt aan de Westerkoogweg. De meeste appartementen in Aan de Molenwerf hebben drie kamers, de grotere appartementen vier. Hoe hoger in het gebouw, hoe groter de appartementen. Naast de drie gebouwen met koopappartementen is er ook nog een vierde gebouw. Hierin komen 20 huurappartementen. Die worden verhuurd door Wormer Wonen.

Nieuwbouw appartementen voor singles, stellen en gezinnen

Aan de Molenwerf is een gevarieerd project, met appartementen voor singles, stellen en gezinnen. Alle woningen hebben een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon of terras. Ze worden daarnaast opgeleverd met een fraaie badkamer en een apart toilet. De penthouses hebben twee terrassen, twee badkamers en ook twee toiletten. De keuken kies je zelf en zit niet in de koopsom. In de showroom van de keukenleverancier die aan het project verbonden is, heb je volop keuze en adviseren ze je graag over de mogelijkheden. Individuele wensen met betrekking tot het tegelwerk en sanitair in de badkamer en het toilet kun je bespreken met de kopersbegeleider van de aannemer.

Parkeerplaatsen, fietsenstallingen, sportschool en wijkteam

De gebouwen van Aan de Molenwerf vallen op door de lichte, zandkleurige gevels en de details in het metselwerk. Tussen de gebouwen bevinden zich twee privéhoven waar je je auto kunt parkeren. De meeste appartementen van Aan de Molenwerf hebben een parkeerplaats die is gekoppeld aan het appartement. De parkeerplaats wordt dus ook je eigendom zodra je een woning koopt. Aan die binnenhoven komen, op de begane grond van de gebouwen, ook gezamenlijke fietsenstallingen. In gebouw Lourens is op de begane grond bovendien ruimte voor een sportschool en het sociaal wijkteam van de gemeente.

In een kwartier op Amsterdam CS

Koog aan de Zaan is een fraai dorp, met karakteristieke Zaanse molens en huizen. Je hebt er diverse winkelcentra en restaurants, maar ook medische voorzieningen, sportverenigingen, basisscholen en kinderdagverblijven. Er is ook een museum: molenmuseum De Zaansche Molen. Rondom Koog aan de Zaan heb je verschillende natuurgebieden. En natuurlijk is er de Zaan, die gestaag door het dorp en het landschap meandert. Koog aan de Zaan heeft twee treinstations. Met de trein ben je in een kwartier op Amsterdam Centraal.

Interesse? Inschrijven kan tot zondag 23 juni, 17:00 uur

Heb je belangstelling voor een appartement in Aan de Molenwerf? Ga dan nu naar de woningzoeker op de projectsite, bekijk de het woningaanbod en schrijf je in voor de bouwnummers van je voorkeur. Dat kan tot zondag 23 juni (17:00 uur). Daarna vindt de toewijzing plaats. Heb je nog vragen over Aan de Molenwerf? Neem dan contact op met Brantjes Makelaars. Zij helpen je graag verder.

Bekijk overzicht