Nieuws
27 januari 2022
Zaterdag 5 februari: verkoopevent De Werf bij de Sluis in Muiden

Wonen in de oude stadskern van Muiden, aan het water, met uitzicht op voorbijvarende schepen, met eventueel een eigen ligplaats. Ontdek het nog beschikbare woningaanbod in fase 2 van De Werf bij de Sluis in Muiden. Kom zaterdag 5 februari naar het verkoopevent. U bent tussen 10.30 en 13.00 uur welkom op de bouwlocatie aan de Hellingstraat 28 in Muiden. Behalve met het woningaanbod kunt u via een stadswandeling ook kennismaken met de mooiste plekken van Muiden, waaronder het Muiderslot.

Fase 2 ‘De Werf’: nog tien woningen beschikbaar, eventueel met ligplaats 

De verkoop van fase 2 van De Werf bij de Sluis in Muiden gaat uitstekend. Van de 33 woningen in deze fase zijn er nog tien beschikbaar. Het gaat om werfhuizen, appartementen en een penthouse met woonoppervlaktes van 132 tot 237 vierkante meter. Alle woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm, en hebben een tuin of terras. De koopsommen variëren van 895.000 tot 1.825.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief een luxe SieMatic keuken en een badkamer met sanitair van het topmerk Tortu. Ook de strak afgewerkte plafonds zijn bij de koopsom inbegrepen. U kunt in de onderliggende garage een of twee parkeerplaatsen kopen. Daarnaast heeft u het eerste recht op de huur van een ligplaats voor een boot. Daarmee vaart u zo de Vecht of het IJmeer op.

Pak snel uw kans en schrijf u in of bel de makelaars

Het actueel beschikbare aanbod staat in de woningzoeker op de projectsite. Heeft u interesse? Schrijf u dan in. Dat kan via die woningzoeker. Wilt u eerst een afspraak maken of heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Heeren Makelaars (020-4702255) of Nienaber Makelaars (0294-417118). Of kom zaterdag 5 februari tussen 10.30 en 13.00 uur naar het verkoop-event. Dan kunt u meteen in gesprek met de makelaars. U kunt vrij inlopen, zonder aanmelding vooraf. Het adres: Hellingstraat 28 in Muiden. 

Woningen met scheepswerf-uitstraling, zichtlijnen richting Vecht en Muiderslot

De charme van De Werf bij de Sluis in Muiden zit ’m in de variatie in het woningaanbod en in de ligging in het sfeervolle en historische centrum van Muiden. Maar zeker ook in de jachthaven voor de deur, van waaruit u zo naar de Vecht of het IJmeer vaart. De ontwerpen van de woningen dragen eveneens bij aan het bijzondere karakter. Rijnboutt Architecten heeft in die ontwerpen het verleden als scheepswerf meegenomen. Ook bijzonder: de optimale beleving van de omgeving, dankzij zichtlijnen richting de Vecht, de kleurrijke Herengracht en het Muiderslot. Zo voelt u ‘op’ De Werf straks overal de connectie met het historische Muiden. Tegelijkertijd woont u hier dicht bij het Gooi en Amsterdam.

Autoluw binnenterrein, kade als ontmoetingsplek

U kunt uw auto straks parkeren in de garage onder het binnenterrein, dat autovrij en fietsluw wordt. Deze buitenruimte wordt een fijne ontmoetingsplek, zonder dat bewoners er hinder van ondervinden. Een andere plek om elkaar te ontmoeten, is straks de kade. Daar kunt u onder het genot van een glas wijn naar de passerende bootjes kijken of ouderwets flaneren.

Bekijk overzicht