Nieuws
2 mei 2022
360 Degrees Amsterdam: nog diverse huurappartementen beschikbaar, vanaf 1.500 euro p/m

Het gemak van huren, het comfort van nieuwbouw en de fun van wonen in Amsterdam. Je hebt het allemaal als je een appartement huurt in 360 Degrees Amsterdam in Buiksloterham (stadsdeel Noord). Je woont hier aan het Tolhuiskanaal, nabij het IJ, op loopafstand van culturele hotspots als de A’DAM Toren en EYE Filmmuseum. De binnenstad ligt op tien minuten met de veerpont. En wat een uitzicht heb je vanaf de hoger gelegen etages! Er zijn nog appartementen beschikbaar.

360 Degrees: huurappartementen in Amsterdam Noord. Vanaf 1.500 euro per maand

360 Degrees Amsterdam krijgt 122 huurappartementen, verdeeld over twee torens. De woningen op de onderste laag hebben extra hoge plafonds tot ruim drie (!) meter. De appartementen worden gasloos, energiezuinig, fraai afgewerkt en opgeleverd met een luxe keuken met hoogwaardige apparatuur en een fraaie badkamer. De meeste appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon of dakterras. Je kunt in de parkeergarage onder het gebouw een parkeerplek voor je auto huren. Daar is op dit moment nog plek genoeg. Het nog beschikbare woningaanbod bestaat uit twee- en driekamerappartementen met huurprijzen vanaf 1.500 euro per maand (exclusief servicekosten). Dit is een momentopname (begin mei). In de woningzoeker op de projectsite wordt de actuele stand van de verhuur bijgehouden.

Culturele hotspots in directe omgeving, niet ver van binnenstad

Je woont in 360 Degrees Amsterdam veel dichter bij het historische centrum van de hoofdstad dan de meeste Amsterdammers in Zuid, West of Oost. Op een paar minuten fietsen vertrekt immers de gratis veerpont naar het Centraal Station en die overtocht duurt slechts tien minuten. Vanaf Amsterdam Centraal Station wandel je zo de bruisende binnenstad in. Maar ook in je directe omgeving in Noord heb je volop culinair en cultureel vertier. Denk aan EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren, de NDSM-werf en de hippe restaurants Loetje aan ’t IJ en Pllek.

Oplevering medio dit jaar. Inschrijven via projectsite

Heb je belangstelling voor een appartement in 360 Degrees Amsterdam? Lees dan meer over het project op de projectsite. Bekijk vervolgens de woningzoeker, selecteer de appartementen van je voorkeur en registreer je voorkeuren door je gegevens in te vullen. Je hoort vervolgens vanzelf of je een appartement krijgt toegewezen. Daarna vindt een check plaats of je aan de voorwaarden voldoet. 360 Degrees wordt medio dit jaar (2022) opgeleverd. Als het een beetje meezit, kun je hier komende zomer dus al wonen.

360 Degrees Amsterdam: wat maakt dit project zo aantrekkelijk?

  • Je hebt het comfort van nieuwbouw.
  • De appartementen zijn energiezuinig en gasloos, dus je hebt relatief lage energielasten.
  • Je woont in een gewilde buurt, met ruimte, licht, water, groen en culinaire en culturele hotspots in de buurt.
  • In de meeste gevallen heb je een eigen buitenruimte.
  • Je kunt in een onder- of nabijgelegen parkeergarage een parkeerplek huren.
  • Het gebouw is herkenbaar en heeft een eigen identiteit: de onderkant wordt uitgevoerd in stoer ‘black pepper raw’ steen, bovenin is het gebouw lichter van kleur.
  • Je hebt een geweldig uitzicht over het IJ en Amsterdam. Althans, op de hoger gelegen etages.
  • Je woont op een plek die uitstekend bereikbaar is met de auto; het is slechts zeven minuten naar de ringweg A10. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, met een bushalte om de hoek en de veerpont naar Amsterdam Centraal Station in de buurt.
Bekijk overzicht