Nieuwbouw op Oosterdokseiland

Het Oosterdokseiland biedt bewoners, gebruikers en bezoekers een mix van stedelijke functies, winkels en horeca. De moderne architectuur vormt een unieke setting een schitterend uitzicht over binnenstad en IJ.

Op het Oosterdokseiland staan kantoren, woningen, het hotel Double Tree by Hilton, Starbucks, Saturn (elektronica), Chinees restaurant Sea Palace en restaurant &Samhoud Places. De Openbare Bibliotheek (Jo Coenen, 2007) en het naastgelegen het Conservatorium (Frits van Dongen, 2008) zijn op het eiland gebouwd. De bebouwing heeft met name aan de zuidzijde een hoge dichtheid. Twee kavels zijn nog onbebouwd.

Wonen op Oosterdokseiland

 

Het laatste nieuws uit Nieuwbouw op Oosterdokseiland

Nieuws
Ode Apartments: state-of-the-art wonen op Oosterdokseiland, in centrum Amsterdam

Ode Apartments: state-of-the-art wonen op Oosterdokseiland, in centrum Amsterdam

5 februari 2021

Modern, comfortabel en duurzaam wonen in een state-of-the-art gebouw op het Oosterdokseiland, in het historische centrum van Amsterdam…. Lees meer»

Nieuws
Schitterende appartementen op bruisend Oosterdokseiland

Schitterende appartementen op bruisend Oosterdokseiland

7 mei 2014

Moderne appartementen, zonnige kades, terrassen aan het water en vele culturele genoegens om de hoek. De nieuwbouwcomplexen op… Lees meer»

Nieuws
Elke vrijdag: open huis ODE, met lunch

Elke vrijdag: open huis ODE, met lunch

8 oktober 2013

Fantastische uitzichten, moderne architectuur, een uitstekende bereikbaarheid en voor iedereen de mogelijkheid van een eigen parkeerplaats. Met zonnige… Lees meer»

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.