Tudor Gardens

Tudor Gardens

Tudor Gardens: wonen naast de Toolenburgerplas

Wonen naast een recreatiegebied met een uitgestrekte plas. Het kan in Tudor Gardens, een nieuwe wijk aan de zuidkant van Hoofddorp. Tudor Gardens verrijst naast de Toolenburgerplas en krijgt zo’n 140 woningen.

Veel woonruimte en riante tuinen in Tudor Gardens

Het gaat om royale herenhuizen, geschakelde villa’s en vrijstaande woningen met riante tuinen. Alle woningen zijn georiënteerd op groene parkjes. Tudor Gardens krijgt ook huurappartementen.

Romantische architectuur

Tudor Gardens is ruim van opzet en straalt op alle fronten luxe en kwaliteit uit. Dat komt in de eerste plaats door de romantische architectuur, die doet denken aan de bouwstijl uit de tijd van het Engelse vorstenhuis Tudor (zestiende eeuw). Net als in de aangrenzende wijk TudorPark zie je in Tudor Gardens vakwerk, bijzonder metselwerk, opvallende schoorstenen, entreepoortjes, erkers en witaccenten.

Fraaie buitenruimte

Groene parkjes, gebogen straten, fraaie bestrating, luxe straatlantaarns en diverse speelplekken bepalen de sfeer in de buitenruimte. En omdat het parkeren grotendeels wordt opgelost op eigen terrein of in parkeerhoven achter de woningen, staat er weinig blik op straat. Van auto’s heb je sowieso niet zo veel hinder; de wijk kent geen doorgaande wegen, alleen rustige straatjes met bestemmingsverkeer.

Meer informatie over Tudor Gardens

Het laatste nieuws uit Tudor Gardens

Nieuws
Tudor Gardens Zuid: vrijstaande en geschakelde villa’s met romantische architectuur in Hoofddorp. Nu in verkoop

Tudor Gardens Zuid: vrijstaande en geschakelde villa’s met romantische architectuur in Hoofddorp. Nu in verkoop

29 april 2020

Vrijstaande en geschakelde villa’s in allerlei varianten, maar allemaal met een romantische en karakteristieke architectuur. Ze zijn nu… Lees meer»

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.