Binnenturfspoor

Binnenturfspoor

Binnenturfspoor: de mogelijkheden zijn talrijk

Natuurlijk buitenspelen? Een buurtkas? Woningen die je kunt delen met je vrienden? Woningen die zelfvoorzienend zijn? Een huis met een boomgaard of moestuin? Schuurhuizen? Wonen en zorg combineren? Of een plantsoen met een lange picknicktafel voor de hele buurt? Veel is nog mogelijk in nieuwbouwwijk Binnenturfspoor in het buitengebied van Lisserbroek, gemeente Haarlemmermeer.

Mix aan nieuwbouwwoningen, koop en huur

Het uitgangspunt is in elk geval een mix aan huizen, vooral laagbouw, zowel koop als huur (ook sociale huur).

Denk mee over ontwikkeling Binnenturfspoor

Het bijzondere aan Binnenturfspoor is dat de wijk met toekomstige bewoners en belanghebbenden wordt ontwikkeld. Dus heb je een wens, idee of zelfs een plan? Laat het weten en praat mee! Er is nog tijd. De eerste woningen zullen in 2020 in verkoop gaan, zo is de verwachting.

Meer informatie over Binnenturfspoor

Het laatste nieuws uit Binnenturfspoor

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.