Filters

filters wissen

Prijsklasse

Woonoppervlakte

Kaveloppervlakte

Woningaanbod

Wil jij wonen in Almere? Dan vind je hier jouw nieuwbouwwoning in Almere, en in de regio. Je kunt zoeken op wijken en gemeenten, op nieuwbouwlocaties (hotspots) in Almere en regio, en op typen nieuwbouwwoningen. Maar ook op prijzen, woonoppervlaktes en kaveloppervlaktes. Verder kun je onderscheid maken tussen nieuwbouw koopwoningen en nieuwbouw huurwoningen. Ook kun je online je hypotheek berekenen en je voor een project inschrijven. Almere Woont biedt het meest actuele aanbod van de nieuwbouw woningmarkt in Almere aan.

Nieuwbouw koopwoningen en huurwoningen in Almere en regio

Het nieuwbouwaanbod in dit overzicht bestaat uit nieuwbouw koopwoningen en nieuwbouw huurwoningen in Almere (en regio). Het gaat om nieuwbouw appartementen en eengezinswoningen (rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen, geschakelde woningen en vrijstaande huizen). Soms gaat het ook om starterswoningen in Almere. Verder vind je hier het actuele aanbod zelfbouwkavels.

woningen gevonden

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.