Indische Buurt

Indische Buurt

Indische Buurt: flats, mooie woningen, charmante hofjes

Vaak wordt de Indische Buurt in Almere Buiten in één adem genoemd met de Evenaar, die parallel loopt aan de buurt. Blikvangers zijn de drie grote flats die bekend staan als de rode, gele en witte flat. Maar wist je dat daarachter ook nog hele mooie woningen aan charmante hofjes liggen?

Supermarkt, eetgelegenheden, partycentrum en school

In dit relatief onbekende stukje van de Indische Buurt zijn de straten vernoemd naar steden in Indonesië, zoals Palembang en Soerabaja. De Indische Buurt is een strook van circa 40 hectare (2,5 kilometer bij 70 tot 250 meter) met voorzieningen die het woongenot van de inwoners van Almere Buiten vergroten. Zo vind je hier, naast verschillende woningtypen, een supermarkt, een hairstudio, diverse eetgelegenheden, een gezondheidscentrum, een partycentrum, een school en diverse religieuze voorzieningen zoals een Boeddistische Tempel, een Koninkrijkszaal van de Jehova’s Getuigen en de kerk de Wegwijzer.

Meer informatie over de Indische Buurt

Het laatste nieuws uit Indische Buurt

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.