Het Cascadepark

Het Cascadepark

Het Cascadepark: het stadspark van Almere Poort

Een doorlopend parklandschap met speel- en sportvoorzieningen, educatieve voorzieningen over duurzaamheid, een kinderdagverblijf, horeca en woningen. Dat is het Cascadepark, het stadspark van Almere Poort.

Allerlei voorzieningen in het park

Het park biedt ruimte aan allerlei voorzieningen in zogeheten kamers. Inmiddels zijn al kamers gevuld met het Klokhuis (een educatief gebouw voor kinderen), een boomgaard, een tiny forest, een playground en een natuurlijke speeltuin.

Ook woningen in Cascadepark

Een bijzonder element in het Cascadepark vormen de nog te realiseren ‘parkwoningen’. Die komen in het verlengde van de woningen op het Achillesveld, die in aanbouw zijn. De bebouwing maakt deel uit van het park: een nieuw woonmilieu dat bijdraagt aan de levendigheid en sociale veiligheid in het park.

Meer informatie over het Cascadepark

Het laatste nieuws uit Het Cascadepark

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.